By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

STEFANOIZ

Horizon Festival 2016 DJ Mix Contest - Official Entry

Details

Artists:

DSGN Clinic | Facelift Your Brand

Stefanoiz (Стефан Петков) живее и твори електронна музика в Амстердам. В последно време пряко музикално влияние оказват лейбъли като Innervisions, Running Back, Rush Hour, Hivern Discs. Страстта му по елекронната музика датира от 1997 с първите записани касетки и продължава до ден днешен с още по-голяма сила. Stefanoiz има няколко изяви в Холандия и продуцира собствени експериментални парчета.

За траклиста:
В сета съм включил три калорично енергични трака, които са ми любими. Cloud Generator на KiNK – парчето на Страхил няма нужда от представяне, а от слушане. Описанието на този трак за мен е само едно – силна енергия. John Talabot – Мachine (John Talabot’s Synthedit), където синта красиво се разпрострира в пространството. Âme – Den Ratta (feat. Vulkano), трак шедъовър на дуото от Âme, Frank Wiedermann и Kristian Beyer. Мелодията е космическо автентичнa за Innervisions. Приятно слушане!

Soundcloud

More from bassline.bg

REVIEW: HUNTER/GAME – ADAPTATION

Живеем във времена, в които влиянието на интернет и социалните мрежи върху поведението и нагласите на хората е огромно. Трендовете се менят по-бързо от прогнозата за времето.