By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

SPACE IBIZA Е НАЙ-ДОБРИЯТ КЛУБ СПОРЕД DJ MAG

Столичния Yalta Club, тази година губи 13 позиции, подреждайки се на номер 41.

Details

DSGN Clinic | Facelift Your Brand

Резултатите от гласуването в класацията на DJ Mag за Top 100 Clubs за 2016 вече са ясни. Space Ibiza отново е най-добрият клуб според класацията, след като миналата година беше втори, задминат от бразилския Green Valley, който оглави подреждането за 2015. Резултатът за 2016 обаче, не стои особено убедително, на фона на прекратяването на едни от успешните резидентства като тези на Carl Cox и ENTER. на Richie Hawtin. В челната десятка присъстват още три клуба на Ибиза – Amnesia и Pacha – съответно на 3-то и 4-то място, както и Ushuaia, който се изкачва с една позиция до номер 8.

Култови клубове като Fabric London и Berghain/Panorama Bar Берлин заемат съответно 15-та и 16-та позиции, следвани от Ministry of Sound Лондон (23), AIR Амстердам (30), Еgg Лондон (54), Watergate Берлин (68), Tresor Берлин (77), Razzmatazz Барселона (89) и Robert Johnson Берлин (100).

Столичния Yalta Club, тази година губи 13 позиции, подреждайки се на номер 41 в класацията за 2016. Най-добрият резултат на клуба, на този етап остава 12-тата позиция, която постигна през 2012. Cacao Beach е другия български клуб, който от няколко години циркулира в подреждането, като през 2016 той се изкачва с 3 позиции до номер 53.

Пълното подреждане за 2016, можете да видите тук.

More from bassline.bg

ANDREY PUSHKAREV В СОФИЯ ПРЕЗ МАЙ

На 14-ти май във Fabrica 126, своят дебют у нас ще направи руският DJ и продуцент Andrey Pushkarev. Гостуването на руснакa, е не само част от все по-разнообразният booking, на който всички ние ставаме свидетели в последно време, но и част от добрата инициатива на едно от новите лица на родната сцена – Raine, чиято цел е да представи на родната аудитория артисти с изключителен музикален вкус и с безспорен underground бекграунд.