By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

SOUVENIR ОТБЕЛЯЗВАТ 10 ГОДИШЕН ЮБИЛЕЙ

Details

Artists:

Labels:

DSGN Clinic | Facelift Your Brand

2016 се оказва ключова за братята Ali и Basti по-известни като дуото Tiefschwarz. Тази година те ще отбележат 25 години DJ-ска кариера и 10 годишен юбилей на лейбъла им Souvenir.

Souvenir e основан през 2006 в Берлин и вече 10 години е символ за качествена електронна музика. Поводът ще бъде отбелязан с юбилейна компилация, която ще включва 15 парчета между които такива на Ruede Hagelstein, Audiofly, Maher Daniel, Cesare Vs Disorder, Thomas Von Party, Re.You, Raw District и други. 10 Years of Souvenir Compilation включва и парчето Downstairs на самите Tiefschwarz.

Wow! 10 години… Наистина съм щастлив, че стигнахме до тук. Не беше лесно, но пък си заслужава всяка секунда. Толкова добри артисти, толкова яка музика. Гордея се със всеки един трак в компилацията, затова не искам да конкретизирам и насочвам към някое парче. Благодаря на всички и нека танцуваме заедно и в следващите 10 години.
Ali

Екипът на Souvenir тръгва и на турне, което стартира на 13-ти май в Watergate, Берлин и ще премине през Дортмунд, Кьолн, Офенбах, Мароко, Париж и други.

10 Years of Souvenir Compilation излиза на 2-ри юни от Souvenir.

More from bassline.bg

dusky
Dusky – Essential Mix 26.11.2016

Dusky – Essential Mix 26.11.2016

Поредното участие на британското дуо Dusky в Essential Mix и втора поява за 2016, след като миксът им от Space Ibiza бeше част от Summer of Dance заедно с Derrick Carter и The Black Madonna.