Soul Fiction представя Eva Gardner в София и Пловдив

През октомври Soul Fiction oтново ще напомни за себе си не с едно, а с две партита, които ще се проведът последователно в София и Пловдив с участието на култовата френска диджейка Eva Gardner. Събитията ще бъдат съответно на 23 октомври в бар Тell Me в София, а в събота на 24 октомври, Eva Gardner ще бъде в Кино Кафе, Пловдив. И двете събития се организрат от Soul Fiction и ще бъдат подкрепени от един от създателите и главни резиденти на колектива Soulful Traveller.

Еva Gardner е може би една от първите жени, която става популярна като диджей в Европа и в световен мащаб. Стартира кариерата си през далечната 1996, заедно с още знакови френски изпълнители като Cassius, Daft Punk, Kid Loco, Etienne De Crecy, които оформят така нареченият “French touch” звук. Eva Gardner винаги е носила изключителна класа и заряд с нейните сетове, а невероятната и харизма я задържа на високо ниво и до ден днешен. Уникалният микс от дийп, афро хаус, соул и джаз дава отражение в компилациите APHRODIZIAC, които тя създава и в последствие отварят широко вратите на чаровната Ева към клубната сцена в Европа. Тя започва редовно да пуска в редица известни клубове в Англия, Германия, Франция както и в България, където нейните партита все още се помнят от мнозина. Вдъхновява се и работи с редица култови личности от музикалния свят като Gilles Peterson, Kruder & Dorfmeister, Jazzanova, Rainer Truby, Norman Jay, както и Osunlade и Boddi Satva – имена добре познати на всички, които следят отблизо събитията на Soul Fiction.

С двете партита в София и Пловдив, Еva обещава да ни покаже, защо след близо 20 години на сцената е все още една от най-търсените и харизиматични диджейки. Не я пропускайте на живо на 23 октомври в Теll Me бар в София и на 24 октомври в Кино Кафе, Пловдив.

 
Coda Radio – Wide
 

More from bassline.bg

DJ Hell – I Want U (official video)

DJ Hell се завръща към продуцентска дейност след близо 3 години отсъствие. I Want U е първото парче, което ще бъде включено в предстоящият му нов албум Zukunftsmusik, който ще се появи през пролетта на 2017.

c06f7037-cd00-4110-ac47-30d542582173
DJ Seinfeld – Lilium EP

DJ Seinfeld – Lilium EP

Lilium is released a year on from DJ Seinfeld’s 2018 DJ KiCKS! entry, and is something of a curveball. As with all of Jakobsson’s music, it’s honest and emotive, but the sun kissed house and italo of Lilium and Lovejoy is full of happiness and optimism, in contrast to the normally melancholic mood of his productions.