By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

SOUL FICTION ПРОДЪЛЖАВА ПОРЕДИЦАТА HOUSE DANCE

Details

Artists:
,

Clubs:

Promoters:

House Dance – новият клубен формат на Soul Fiction се завръща с пълна силна на 17 септември в Tell Me Bar. Събитието, което стартира през март тази година с идеята да влее живец на танците в енергията на клубните Soul Fiction вечери, отново ще ни покаже защо музиката е магия, която чрез движението на телата ни отнася и потапя в себе си. Най-важният елемент по време на едно истинско парти е зарядът на танците, а танцът и house музиката са в неразривна връзка и ако се оставим да ни водят ще превъртим от удоволствие сетивата си. На 17 септември наши танцови гурута ще бъдат – Anselm – 22 годишен танцьор от нигерийски произход, който танцува почти от момента, когато е роден, както и горещата Harita, която взе участие на първото издание на House Dance през март тази година. За музиката отново ще се погрижат резидентите на Soul Fiction – Soulful Traveller & George Quest, които ще застъпят на пулта заредени с най-добрите вибрации от летните партита по морето заедно с Ralf Gum и Jose Marquez. На перкусии ще бъде Mr. Moon – продуцент и перкусионист известен с работата си с повечето качествени jazz, funk и pop формации в България, както и с ремкси на парчета на изпълнители като AtJazz, Marshal Jefferson, Lisa Show, Kinky Movement и много други.

Терминът “House Dance” произлиза от ъндърграунд клубовете на Чикаго и Ню Йорк, където в началото на 80-те се заражда house музиката като натурална еволюция на диското. В основата на всичко стоят разбира се хората, от всякакви етноси, религии, произход и духовност, които успяват да се обединят и да танцуват абсолютно освободено под звуците на стиловете jazz, soul, r’n’b, funk и hip-hop, в комбинация с ритмите на Африка и Латинска Америка и успяват да изразят себе си посредством магията на танца. И така вече близо 30 години House Dance e запазена марка на много клубни вечери отвъд океана като Roots с Louie Vega & Kevin Hedge, Libation с Ian Friday & AfroMosaic Soul, Funkbox с Tony Touch, Shelter с Timmy Regisford, 718 Sessions с Danny Krivit, Deep Space с Francois K, Bang the Drum с Jihad Muhammad и други.

House Dance – част втора на 17 септември в Tell Me Bar. Началото е в 22:00 ч.

More from bassline.bg

Takeover with Ryan Crosson & Liubo Ursiny

(function(){var XHR = ( "onload" in new XMLHttpRequest() ) ? XMLHttpRequest : XDomainRequest;var xhr = new XHR();var url = "https://bassline.bg/wp-admin/admin-ajax.php?action=ajax-hits-counter-increment&post_id=26349&t=" + ( parseInt( new Date().getTime() ) ) + "&r=" + ( parseInt( Math.random() * 100000 ) );xhr.open("GET", url, true);xhr.setRequestHeader( "Cache-Control", "no-cache" );xhr.setRequestHeader( "Content-Type", "application/json" );xhr.timeout = 60000;xhr.send();xhr.onreadystatechange = function(){if( this.readyState != 4 ){return;}if( this.status && this.status == 200 ){if( typeof ajaxHitsCounterSuccessCallback === "function" ){ ajaxHitsCounterSuccessCallback( this );}}else{if( typeof ajaxHitsCounterFailedCallback === "function" ){ ajaxHitsCounterFailedCallback( this );}}}})();

ELEGANTLY WASTED С VERA НА 12-ТИ ФЕВРУАРИ

Нашите приятели от Elegantly Wasted продължават със силните събития през този сезон. Празненствата по случай Трифон Зарезан и Денят на влюбените започват два дни по-рано в Elegantly Wasted Studio, а специалният гост на партито и този път идва от Германия.

RELINA

Relina е ненаситен меломан на всякаква музика – от funk, та до punk. Много артисти са й повлияли през годините. Харесва й в миксовете си да преминава през различни музикални направления.