By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

SONAR И DIXON С НОМИНАЦИИ ЗА ПЪРВИТЕ EMAF

Dixon e номиниран за най-добър DJ, а Fabric London за най-добър клуб.

Details

Electronic Music Awards and Foundation e проект на Fox Broadcasting Company, Paul Oakenfold и TV4 Entertainment. Вчера те дадоха началото на първите си годишни награди за електронна музика, обявявайки номинациите в общо 7 категории.

Едночасовата церемония ще се състои на 23-ти април и ще бъде предавана на живо по FOX. Наградите ще отдадат внимание не само на DJ-и, продуценти и тяхната музика, но и на фестивали, радио предавания и клубове от целия свят.

Като изключим отсъствието на Jack U и Justin Bieber, номинациите в категориите за парче и албум на годината не са особено по-различни от тези в категориите за dance музика на тазгодишните награди Grammy.

Това, което прави впечатление са категориите за DJ на годината, където виждаме имената на Carl Cox, DJ Harvey и Dixon, редом до тези на Diplo и Skrillex. Essential Mix на BBC Radio 1 е номиниран за най-добро радио предаване, а Sonar Festival в Барселона и The BPM Festival в Мексико ще се борят за титлата най-добър фестивал на годината заедно с Creamfields, Electric Daisy Carnival и Ultra Music Festival. Fabric London е номиниран за клуб на годината.

Вижте всички номинации в карето отстрани.

More from bassline.bg

КРАЯТ НА DJBROADCAST INTERNATIONAL

Миналата година Electronic Beats оповестиха края на печатното си издание. Веднага след това се потвърдиха и слуховете за края на дигиталната антология на dance музиката –

TECH REVIEW: ROLAND AIRA TR-8

2014 година беше спасяваща за Roland след анонса и пускането в продажба на серията AIRA. В мрежата се говореше, че компанията е пред фалит, но се очакваше нейното завръщане с нещо интересно.