By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

SOLOMUN С ДВОЕН РЕМИКС АЛБУМ ПРЕЗ ЮЛИ

Details

Artists:

Labels:

1-ви юли е дата на която Solomun ще издаде двоен диск с най-добрите си ремикси досега. Solomun – Selected Remixes 2009 – 2015 ще включва общо 24 парчета разделени на два диска.

Първият от тях събира на едно място едити на Solomun върху вокални и по-pop ориентирани парчета като Late Night на Foals, Around на Noir & Haze, Corporate Butcher на Tiefschwarz, Let’s Go Back на Kraak & Smaak, West Coast на Lana Del Rey, Flash Of Light на Luca C & Brigante и други.

Вторият диск включва ремикси на Solomun върху парчета на Stimming, Kollektiv Turmstrasse, Claude VonStroke, Edu Imbernon и Let’s Go Dancing на Tiga & Audion.

Освен на двойно CD, ремикс албума ще излезе и на четворен винил през лейбъла на Solomun – Diynamic Music, който тази година отбелязва и своя 10-годишен юбилей.

More from bassline.bg

FRANK WIEDEMANN ОТ AME СЪС САМОСТОЯТЕЛНО EP

Frank Wiedemann от немското дуо Âme ще издаде първото си самостоятелно EP Moorthon на 18-ти март през Innervisions. Frank, който поема live участията на Âme, е част и от дуото Howling заедно с австралийският вокалист Ry X, с който през 2015 издадоха цял албум озаглавен Sacred Ground за Monkeytown Records и си спечелиха не само много нови фенове, но и редица участия по някои от най-големите фестивали в Европа, между които и тазгодишното издание на Sonar Festival в Барселона.