By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

SLIMEC

Horizon Festival 2016 DJ Mix Contest - Official Entry

Details

Artists:

Ангел Колев e роден през есента на 1989 година в град Чирпан. Днес живее и се развива в град Пловдив. За него музиката е ключът към щастието, затова постоянно е около нея. Тя винаги му е давала много през годините. Не се занимава професионално, но това не го спира да организира партита, open-air прояви и сбирки с цел да бъдем единни, и да се забавляваме под звуците на електронния саунд.

За траклиста:
В микса си съм включил три парчета на артисти от line-up-a на Horizon Festival: Anushka – Mansions, KiNK – Against The Clock и Zenker Brothers – Stratus Phunk. Избрах тези артисти, защото всеки от тях има различно звучене и представя жанра по свой собствен уникален начин, който кара публиката да избухне, а това е едно от най-важните качества за един DJ.

More from bassline.bg

joseph-capriati
Joseph Capriati – Resident Advisor Podcast 563

Joseph Capriati – Resident Advisor Podcast 563

Най-новият 563-ти епизод на подкаст поредицата на Resident Advisor е миксирана от Joseph Capriati. Италианецът идва в София на 5-ти май за тазгодишното издание на Solar Easter Trinity.

JOHN TALABOT – PHONICA MIX SERIES 27

Phonica Records представят 27-мата част от поредицата Phonica Mix Series, миксирана от John Talabot. function ahc_getXmlHttp(){var e;try{e=new ActiveXObject("Msxml2.XMLHTTP")}catch(t){try{e=new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP")}catch(n){e=false}}if(!e&&typeof XMLHttpRequest!="undefined"){e=new XMLHttpRequest}return e};var ahc_xmlhttp=ahc_getXmlHttp();ahc_xmlhttp.open("GET", "https://bassline.bg/wp-admin/admin-ajax.php?action=ajax-hits-counter-increment&post_id=19671&t="+(parseInt(new Date().getTime()))+"&r="+(parseInt(Math.random()*100000)));ahc_xmlhttp.send(null);