Skrillex у нас – трети път за щастие

“Ако си пазите ОНЕЗИ билети от ОНЕЗИ дати – важат!”

Този слоган ни посреща, отваряйки третият пореден ивент във Facebook за последните 2 години, който обещава “full show-то” на Skrillex в България. Както гласи една стара максима: “Три пъти за щастие”, силно се надяваме на третия път наистина да се получи.

Както винаги обаче, гостуването на Skrillex у нас няма да бъде в апогея на кариерата му, а по-скоро по време на “погребението” на EDM жанра, който си отиде със същата скорост, с която и се появи. Но все пак е значително по-далеч от тъжната родна тенденция да посрещаме рок динозаври по стадионите 20 години по-късно.

Това, което продължава да ни тревожи е мястото, на което ще се проведе събитието със Skrillex, а именно парка на Терминал 2 на летище София. Нямаме нищо против open air проявите през летния сезон, но около това място, като че ли витае зла метеорологична тегоба, която миналата година премести гостуването на Deep Dish в зала Арена Армеец, а през 2014-та едва не удави “випаджиите” в калта.

Но… Стискаме палци, от третия път нещата наистина да се получат, а феновете на Skrillex да успеят да се насладят на шоуто му, което повярвайте ни си заслужава!

 
Coda Radio – Wide
 

More from bassline.bg

Klubнощ с Francois X и DJ Steven през февруари

Безспорно берлинската techno сцена има най-голямо влияние върху родната публика и нейните предпочитания. Все пак отвреме навреме се радваме и на гост-артисти идващи от Париж, където tecno сцената е не по-малка и добре позната, но пък и сравнително по-нишова.

Пролетта идва с Jessy Lanza на живо в София

Ако ви е писнало от минусовите температури навън и чакате с нетърпение зимата да си отиде, то ще ви зарадваме с новината, че тази година ще посрещнем пролетта няколко дни по-рано, при това с едно интересно събитие.