fbpx

Skrillex у нас – трети път за щастие

“Ако си пазите ОНЕЗИ билети от ОНЕЗИ дати – важат!”

Този слоган ни посреща, отваряйки третият пореден ивент във Facebook за последните 2 години, който обещава “full show-то” на Skrillex в България. Както гласи една стара максима: “Три пъти за щастие”, силно се надяваме на третия път наистина да се получи.

Както винаги обаче, гостуването на Skrillex у нас няма да бъде в апогея на кариерата му, а по-скоро по време на “погребението” на EDM жанра, който си отиде със същата скорост, с която и се появи. Но все пак е значително по-далеч от тъжната родна тенденция да посрещаме рок динозаври по стадионите 20 години по-късно.

Това, което продължава да ни тревожи е мястото, на което ще се проведе събитието със Skrillex, а именно парка на Терминал 2 на летище София. Нямаме нищо против open air проявите през летния сезон, но около това място, като че ли витае зла метеорологична тегоба, която миналата година премести гостуването на Deep Dish в зала Арена Армеец, а през 2014-та едва не удави “випаджиите” в калта.

Но… Стискаме палци, от третия път нещата наистина да се получат, а феновете на Skrillex да успеят да се насладят на шоуто му, което повярвайте ни си заслужава!

 
Coda Radio – Wide
 

More from bassline.bg

A Very Special Saturday with Trus’me

Тази събота, 29-ти октомври, в Tell Me Bar ще гостува британският DJ и продуцент Trus’me. David Wolstencroft, както е истинското му име, ще представи типичния за него еклектичен сет от house, techno и всичко помежду им.

Посрещаме 2016 с Julian Jeweil и Whyt Noyz

Julian Jeweil, Whyt Noyz и Metropolis DJs ще взривят зала Христо Ботев в новогодишната нощ. Миналата година, Whyt Noyz дебютираха у нас докато все още бяха дуо след John Degweed и спечелиха хиляди почитатели сред родната аудитория.