By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

SIXTY’9

Horizon Festival 2016 DJ Mix Contest - Official Entry

Details

Artists:

Кирил Пеянски e на 19 години от Дупница. Занимава се с музика от 16 годишен. В последните две години работи в малък местен клуб през уикендите.

За траклиста:
Сетът ми започва с The Message на Mike Gill, по-познат като Flossy. Класическото лондонско house звучене задава перфектно начало, последвано от няколко по-забързани парчета, за да настрои слушателя към градираща енергичност. Следващото парче е Trippy Pumper на Dan Beaumont, в което fast-paced елементите се открояват, забързвайки още повече темпото, предпоставка за колуминацията на сета. Към края съм включил AAS на Denis Salta, в ремикс на Nite Day, трака разчупва атмосферата с вокалите и хаотичните си инструментали. Състезанието ме накара да се открия за нови хоризонти в електронната музика, като във всеки трак, търсех елементи на tech-house-а, любими за мен, заради свободата, който ти дават зад пулта на повече от 2 дека.

More from bassline.bg

dantiez-saunderson
Dantiez Saunderson – DT Mix of The Day

Dantiez Saunderson – DT Mix of The Day

Синът на Kevin Saunderson – Dantiez, представя един час детройски вайб в рубриката на Data Transmission – Mix of the Day, придружено с кратко интервю, което можете да прочетете на английски тук.