By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

SIMIAN MOBILE DISCO СЕ ЗАВРЪЩАТ С 4 EP-ТА

Details

Artists:

Labels:

DELI016 е първото от поредица от 4 12″ EP-та, които Simian Mobile Disco ще издадат през собственият им лейбъл Delicacies, а началото ще бъде поставено на 27-ми май.

Това ще бъде и първият рилийз на дуото от 2014 насам, когато издадоха албума Whorl. Албумът беше записан на живо с модуларен синтезатор в калифорнийската пустиня. В последните 2 години, James Ford рабтеше усилено по концертни продукции на други артисти, а Jas Shaw се премести в ново студио в Кент.

Новите парчета, които предстои да излязат са клубно ориентирани, а първото EP е записано отново на живо в новото студио. Двете парчета в него идват с ремикси от Perc и Volte-Face. Последният издаде колаборативно EP с Daniel Avery под псевдонима Rote в края на миналата година.

Все още няма детайли около другите 3 EP-та.

More from bassline.bg

KERRIER DISTRICT – 4 REMIXES EP (HYPE050)

На 12-ти февруари излезе EP-то на Luke Vibert а.к.а. Kerrier District с ремикси върху парчета от албума му 4, който се появи през месец май миналата година от Hypercolour.

UPDATED: METROPOLIS20 V4.0 С RODHAD И MILTON BRADLEY

Все още пазим изключителни спомени от първото издание на поредицата на Metropolis – Sonic Voyager, която в края на април тази година представи най-добрият live act за 2015 според годишния пол на Resident Advisor –

NINA KRAVIZ – BBC RADIO 1 RESIDENCY 15.01.2016

Премиерното шоу на Nina Kraviz в BBC Radio 1 Residency излъчено на 15-ти януари. Едночасовият микс включва доста предстоящи рилийзи от лейбъла й трип, между които парчета на Maayan Nidam, Exos, Deniro, Bjarki и предстоящият нов трак на самата Nina –