By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

SIMIAN MOBILE DISCO СЕ ЗАВРЪЩАТ С 4 EP-ТА

Details

Artists:

Labels:

DELI016 е първото от поредица от 4 12″ EP-та, които Simian Mobile Disco ще издадат през собственият им лейбъл Delicacies, а началото ще бъде поставено на 27-ми май.

Това ще бъде и първият рилийз на дуото от 2014 насам, когато издадоха албума Whorl. Албумът беше записан на живо с модуларен синтезатор в калифорнийската пустиня. В последните 2 години, James Ford рабтеше усилено по концертни продукции на други артисти, а Jas Shaw се премести в ново студио в Кент.

Новите парчета, които предстои да излязат са клубно ориентирани, а първото EP е записано отново на живо в новото студио. Двете парчета в него идват с ремикси от Perc и Volte-Face. Последният издаде колаборативно EP с Daniel Avery под псевдонима Rote в края на миналата година.

Все още няма детайли около другите 3 EP-та.

More from bassline.bg

TEN WALLS СЕ ЗАВРЪЩА С НОВО LIVE ШОУ И АЛБУМ

След сравнително неуспешния опит за пореден път да се извини на LGBTI общността през декември миналата година и да го наречем, липсата на креативност в тази посока (премиерата на парчето Shining през уебсайта на литовската организация бореща се за правата на LGBTI хората – LGL), снощи Mario Basanov a.k.a.