By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

Стрелба по време на The BPM Festival в Мексико (updated)

Last update: 15:32 pm / Всички подробности около събитията.

Details

Promoters:

В ранните часове на 16-ти януари, последния ден от The BPM Festival, е имало стрелба в Blue Parrot по време на closing-a на партито на Elrow. Първоначалната информация дойде от репортери на Mixmag и туитове на Jackmaster.

Според официалното изявление на The BPM Festival, стрелецът е бил един, а стрелбата е започнала от 12-та улица пред клуба. Убитите са между 4-ма души, трима от които са от охраната на фестивала. Ранените са 12.

Изстрелите са били между 10 и 20, като очевидци разказват, че първоначално всичко е изглеждало като фоерврки. По време на стрелбата зад пулта е бил Sidney Charles, който е останал незасегнат от трагедията.

Според туитове на Jackmaster, е имало стрелба в още един клуб в района, вероятно става въпрос за The Jungle. Все още липсва официална информация и за това. Jackmaster предупреждава всички да останат по хотелите си.

От The BPM Festival отрекоха да е имало стрелба в други венюта.

Организаторите на фестивала спряха всички партита, а полицията е започнала разследване. Според слуховете, стрелбата е била между картели.

Свързахме се с Valdy, който в момента е в Мексико за фестивала. Той ни увери, че е добре както и всички с него. Засега няма друга информация за пострадали българи.

Ето и видеокадри от мястото.

Следим информацията и ще ви информираме своевременно за развитието на нещата.

More from bassline.bg

ЯПОНИЯ ПРЕМАХНА ЗАБРАНАТА ЗА ТАНЦУВАНЕ

Както неколкократно сме ви информирали, от 1948 година в Япония действа закон, който забранява танцуването на публични места след полунощ. До този момент законът класифицираше дискотеките като “места за забавление на възрастни”

ПОРЕДЕН РЕСТАРТ ЗА RENAISSANCE И ПОРЕДИЦАТА ИМ

Renaissance стартира през 1992 като клубна вечер в Mansfield, Англия, движена от Geoff Oakes. Събитията начело със Sasha, са в основата на успеха на бранда, и нещата съвсем естествено еволюират с лейбъл и култовата микс поредица Renaissance The Mix Collection.

Гласът на Ибиза замлъкна завинаги

В края на 2015-та година dance музиката загуби поредно авторитетно печатно издание, след като Electronic Beats Magazine спря да излиза, но пък за сметка на това трансформира и засили дигиталното си присъствие.