By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

SFX ПРОДАВА BEATPORT ПРЕЗ МАЙ НА ТЪРГ

Според Billboard, интерес към Beatport са предявили 24 компании.

Details

DSGN Clinic | Facelift Your Brand

В началото на февруари, SFX Entertainment подадоха искане за обявяване в несъстоятелност. Компанията собственик на Beatport я придоби през 2013 за 50 млн. долара, а през 2014 стартираха и streaming портал. Миналата година се оказа една от най-тежките не само за SFX, но и за Beatport, които отчетоха загуби на стойност 5,5 млн. долара.

Според Billboard, интерес към Beatport са предявили 24 компании, като с 18 от тях са сключени предварителни и секретни споразумения с определена сума. Залозите за придобиването на Beatport ще бъдат отворени на 28-ми април, като за първоначална цена ще се вземе най-високата подадена. Финалния търг ще се състои на 3-ти май, а минималната сума за наддаване ще бъде 250 хил. долара.

По-рано миналия месец, Beatport обявиха, че фалита на SFX няма да се отрази на нормалното функциониране на портала и изплащането на дължимите суми към лейбълите. На този етап това е факт.

More from bassline.bg

MOBY – PORCELAIN (VISUAL MEMOIR)

Кратко документално видео посветено на книгата на Moby – Porcelain, която вече е на пазара плюс двоен диск с култови парчета на Moby и други артисти.

TIGA – NO FANTASY REQUIRED PART 2: ORIGINS

Втората част от документалната поредица на Thump за процеса по създаването на последния албум на Tiga – No Fantasy Required. function ahc_getXmlHttp(){var e;try{e=new ActiveXObject("Msxml2.XMLHTTP")}catch(t){try{e=new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP")}catch(n){e=false}}if(!e&&typeof XMLHttpRequest!="undefined"){e=new XMLHttpRequest}return e};var ahc_xmlhttp=ahc_getXmlHttp();ahc_xmlhttp.open("GET", "https://bassline.bg/wp-admin/admin-ajax.php?action=ajax-hits-counter-increment&post_id=19278&t="+(parseInt(new Date().getTime()))+"&r="+(parseInt(Math.random()*100000)));ahc_xmlhttp.send(null);