By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

SEPALCURE СЕ ЗАВРЪЩАТ С НОВ АЛБУМ

Details

Artists:

Labels:

Folding Time е заглавието на вторият албум на дуото Sepalcure. Дебютният албум на Travis Stewart и Praveen Sharma се появи през 2011 и носеше името Sepalcure. В последните 5 години Travis Stewart издаде един албум като Machinedrum, и няколко EP-та като Aden за Ultramajic на Jimmy Edgar. Praveen Sharma пък издаде дългосвирещ албум под псевдонима Braille.

Двамата са отново заедно, а албумът ще включва както нови парчета, така и някои архивни находки. Folding Time отново ще бъде издание на лейбъла на Scuba – Hotflush. Албумът ще съдържа общо 11 парчета, които този път са с по-кратко времетраене и pop структура. Няколко от парчетата включват вокали, както и живи инструменти, като пиано и китара.

Folding Time на Sepalcure ще се появи официално на 20-ти май.

More from bassline.bg

BLAZE – LOVELEE DAE (BICEP REMIX)

Дългочакания ремикс върху Lovelee Dae на Blaze от дуото Bicep е вече факт в профила им в SoundCloud. Ремиксът ще излезе и с dub версия на 26-ти август през лейбъла им Feel My Bicep.

ALBUM REVIEW: DUSKY – OUTER

Електронната сцена в UK винаги е била изключително жива и динамична. Много стилове идват от UK, a някои, макар да имат своя принос и пик в историята на dance музиката (dubstep, drum’n’bass), така и не успяват да надскочат етикeтa Made in UK.