By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

SEI A С ТРЕТИ АЛБУМ ПРЕЗ МАРТ ЗА AUS MUSIC

Details

Artists:

Labels:

Третият албум на британецът Andy Graham а.к.а. Sei A ще се казва Space In Your Mind и ще се появи на 18-ти март през лейбъла на Will Saul – AUS Music. Връзката на Sei A с AUS датира още от 2013 и от тогава насам, лейбълът периодично издава негови EP-та.

Дебютното му LP – Editing Shadows излезе в края на 2008 през Missive Music, последвалият втори албум White Rainbow се появи през ноември 2010 от лейбъла на Tiga – Turbo Recordings. И двата албума бяха по-скоро предназначени за дансинга.

Третият му албум Space In Your Mind ще бъде в противоположната посока, като Sei A е наблегнал на традиционното музициране и голяма част от траковете са структурирани така, че да срещат изискванията за определянето им като песни. Парчетата са създадени за отрицателно време, което е породило и идеята за събирането им в LP. Вокалите пък са дело на Will Samson и Daudi Matsiko.

На 4-ти март ще се появи пилотното EP, което ще предхожда албума. В него влиза първият сингъл Ancestors и ремикс от Edward.

More from bassline.bg

AME, HITO И BEN KLOCK ПРЕЗ АПРИЛ В СОФИЯ

Февруари и март бяха party heavy месеци с редица дебюти на родна територия, плюс поредното издание на Horizon Festival, благодарение на което успяхме да чуем повече от 100 местни и международни имена.