By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

SEI A С ТРЕТИ АЛБУМ ПРЕЗ МАРТ ЗА AUS MUSIC

Details

Artists:

Labels:

DSGN Clinic | Facelift Your Brand

Третият албум на британецът Andy Graham а.к.а. Sei A ще се казва Space In Your Mind и ще се появи на 18-ти март през лейбъла на Will Saul – AUS Music. Връзката на Sei A с AUS датира още от 2013 и от тогава насам, лейбълът периодично издава негови EP-та.

Дебютното му LP – Editing Shadows излезе в края на 2008 през Missive Music, последвалият втори албум White Rainbow се появи през ноември 2010 от лейбъла на Tiga – Turbo Recordings. И двата албума бяха по-скоро предназначени за дансинга.

Третият му албум Space In Your Mind ще бъде в противоположната посока, като Sei A е наблегнал на традиционното музициране и голяма част от траковете са структурирани така, че да срещат изискванията за определянето им като песни. Парчетата са създадени за отрицателно време, което е породило и идеята за събирането им в LP. Вокалите пък са дело на Will Samson и Daudi Matsiko.

На 4-ти март ще се появи пилотното EP, което ще предхожда албума. В него влиза първият сингъл Ancestors и ремикс от Edward.

More from bassline.bg

AEREA NEGROT – DJ SET AT IPSE BERLIN 26.03.2016

Едночасов запис от сета на Aerea Negrot в клуб IPSE Berlin от 26-ти март. Събитието бележи 10-годишнината на RTS.FM. function ahc_getXmlHttp(){var e;try{e=new ActiveXObject("Msxml2.XMLHTTP")}catch(t){try{e=new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP")}catch(n){e=false}}if(!e&&typeof XMLHttpRequest!="undefined"){e=new XMLHttpRequest}return e};var ahc_xmlhttp=ahc_getXmlHttp();ahc_xmlhttp.open("GET", "https://bassline.bg/wp-admin/admin-ajax.php?action=ajax-hits-counter-increment&post_id=18588&t="+(parseInt(new Date().getTime()))+"&r="+(parseInt(Math.random()*100000)));ahc_xmlhttp.send(null);

THE MARTINEZ BROTHERS B2B SETH TROXLER – TIME WARP 2016

Свалете 3 часовият b2b сет на Seth Troxler и The Martinez Brothers от тазгодишното издание на Time Warp. function ahc_getXmlHttp(){var e;try{e=new ActiveXObject("Msxml2.XMLHTTP")}catch(t){try{e=new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP")}catch(n){e=false}}if(!e&&typeof XMLHttpRequest!="undefined"){e=new XMLHttpRequest}return e};var ahc_xmlhttp=ahc_getXmlHttp();ahc_xmlhttp.open("GET", "https://bassline.bg/wp-admin/admin-ajax.php?action=ajax-hits-counter-increment&post_id=18638&t="+(parseInt(new Date().getTime()))+"&r="+(parseInt(Math.random()*100000)));ahc_xmlhttp.send(null);