By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

S.M.D. И Patrice Baumel ремиксират Depeche Mode

Depeche Mode ще издадат EP с ремикси на пилотния трак Where’s The Revolution от предстоящият им нов албум Spirit. Целият албум се очаква да излезе на 17-ти март, а ремиксите месец по-късно. Spirit е 14-тият студиен албум на Depeche Mode и е продуциран от James Ford – едната половина от дуото Simian Mobile Disco в сътрудничество с базирания в Берлин продуцент Matrixxman.

Ремикс EP-то на Where’s The Revolution ще съдържа 9 ремикса два от които са на Pearson Sound и Simian Mobile Disco. Останалите ремиксатори включват Patrice Bäumel, Ewan Pearson, Autolux, Algiers и Terence Fixmer.

Where’s The Revolution Remixes ще излезе на 18-ти април от Columbia/Sony Music.

More from bassline.bg

TEN WALLS СЕ ЗАВРЪЩА С НОВО LIVE ШОУ И АЛБУМ

След сравнително неуспешния опит за пореден път да се извини на LGBTI общността през декември миналата година и да го наречем, липсата на креативност в тази посока (премиерата на парчето Shining през уебсайта на литовската организация бореща се за правата на LGBTI хората – LGL), снощи Mario Basanov a.k.a.

HRISTO DIMITROV

Христо Димитров миксира от 10 години насам, но електронна музика слуша откакто се помни. За всичкото това време успява да изгради собствен стил, с който се характеризира и отличава.

ANDREY PUSHKAREV – TRAX PODCAST 173

Един час качествена vinyl only селекция от Andrey Pushkarev, който посрещаме на 14-ти май във Fabrica 126. function ahc_getXmlHttp(){var e;try{e=new ActiveXObject("Msxml2.XMLHTTP")}catch(t){try{e=new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP")}catch(n){e=false}}if(!e&&typeof XMLHttpRequest!="undefined"){e=new XMLHttpRequest}return e};var ahc_xmlhttp=ahc_getXmlHttp();ahc_xmlhttp.open("GET", "https://bassline.bg/wp-admin/admin-ajax.php?action=ajax-hits-counter-increment&post_id=18764&t="+(parseInt(new Date().getTime()))+"&r="+(parseInt(Math.random()*100000)));ahc_xmlhttp.send(null);