By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

ROISIN MURPHY С НОВ АЛБУМ ПРЕЗ ЮЛИ

Details

Artists:

Labels:

Róisín Murphy ще издаде нов албум през юли. Албумът ще се казва Take Her Up To Monto и ще излезе година след миналогодишният й албум – Hairless Toys.

Take Her Up To Monto ще съдържа 9 парчета, върху които Róisín Murphy е работила с дългогодишният си колаборатор Eddie Stevens. Интересното е, че парчетата всъщност са създадени по същото време, по което са създадени и парчетата от предният й албум Hairless Toys, но те ще бъдат реализирани едва през юли. Пилотният сингъл се казва Mastermind и можете да чуете от плеъра по-долу.

Аналогична е и ситуацията с предстоящите видеоклипове към парчетата в Take Her Up To Monto. Както и сега, всички видеоклипове ще бъдат режисирани от самата Murphy. Това лято Róisín Murphy продължава турнето си с участия в Исландия, Англия, Ирландия и Белгия.

Take Her Up To Monto на Róisín Murphy ще излезе на 8-ми юли през Play It Again Sam.

More from bassline.bg

JIRO

Понастоящем Jiro живев във Варна и се занимава с уеб. Фен е на екстремните спортове и outdoor заниманията като цяло. Музиката тече буквално във вените му, но никога DJ не е било повече от хоби за него.

MARIBOU STATE – PORTRAITS OUTTAKES EP

На 22-ри януари се появи ново EP на Maribou State за дъщерния лейбъл на Ninja Tune – Counter Records. Portraits Outtakes включва 3 неиздавани досега парчета от поредицата Portraits.