By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

ROISIN MURPHY С НОВ АЛБУМ ПРЕЗ ЮЛИ

Details

Artists:

Labels:

Róisín Murphy ще издаде нов албум през юли. Албумът ще се казва Take Her Up To Monto и ще излезе година след миналогодишният й албум – Hairless Toys.

Take Her Up To Monto ще съдържа 9 парчета, върху които Róisín Murphy е работила с дългогодишният си колаборатор Eddie Stevens. Интересното е, че парчетата всъщност са създадени по същото време, по което са създадени и парчетата от предният й албум Hairless Toys, но те ще бъдат реализирани едва през юли. Пилотният сингъл се казва Mastermind и можете да чуете от плеъра по-долу.

Аналогична е и ситуацията с предстоящите видеоклипове към парчетата в Take Her Up To Monto. Както и сега, всички видеоклипове ще бъдат режисирани от самата Murphy. Това лято Róisín Murphy продължава турнето си с участия в Исландия, Англия, Ирландия и Белгия.

Take Her Up To Monto на Róisín Murphy ще излезе на 8-ми юли през Play It Again Sam.

More from bassline.bg

ANDREY PUSHKAREV В СОФИЯ ПРЕЗ МАЙ

На 14-ти май във Fabrica 126, своят дебют у нас ще направи руският DJ и продуцент Andrey Pushkarev. Гостуването на руснакa, е не само част от все по-разнообразният booking, на който всички ние ставаме свидетели в последно време, но и част от добрата инициатива на едно от новите лица на родната сцена – Raine, чиято цел е да представи на родната аудитория артисти с изключителен музикален вкус и с безспорен underground бекграунд.

Midland-2
Midland – Essential Mix 20.02.2016

Essential Mix of the year 2016: Midland

2016 безспорно бе успешна за британеца Harry Agius по-известен като Midland. Цяла година се наслаждавахме на различни негови миксове от различни фестивали и събития и разбира се Essential Mix-а му, който бе излъчен в края на февруари по BBC Radio 1.