RIVA STARR С АЛБУМ ЗА CAJUAL RECORDS

Details

Artists:

Labels:

Третият албум на Riva Starr ще носи заглавието Definition Of Sound и ще се появи на 11-ти март през лейбъла на Green Velvet – Cajual Records.

11-те парчета в Definition Of Sound ще бъдат своеобразно завръщане към корените на house музиката. По албума италианецът е работил с Dajaé, която изпълнява вокалите в повечето от деветдесетарските класики на лейбъла Windy City.

Другите колаборации на Riva Starr за албума включват DJ Pierre, Gene Farris и разбира се самият Green Velvet. Според Starr албума обгръща клубното звучене и е в противовес на indie посоката, която беше поел с албума си от 2013 – Hand In Hand.

More from bassline.bg

ROSS WALDEMAR

Ross Waldemar е артистичният псевдоним на Росен Василев от Плевен. Занимава се с електронна музика от 2008 като три години по-късно излиза и първият му рилийз.

HUXLEY – TRAX MAGAZINE PODCAST 183

Британският DJ и продуцент Huxley миксира 183-тата част от подкаст сериите на TRAX Magazine. function ahc_getXmlHttp(){var e;try{e=new ActiveXObject("Msxml2.XMLHTTP")}catch(t){try{e=new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP")}catch(n){e=false}}if(!e&&typeof XMLHttpRequest!="undefined"){e=new XMLHttpRequest}return e};var ahc_xmlhttp=ahc_getXmlHttp();ahc_xmlhttp.open("GET", "https://bassline.bg/wp-admin/admin-ajax.php?action=ajax-hits-counter-increment&post_id=18956&t="+(parseInt(new Date().getTime()))+"&r="+(parseInt(Math.random()*100000)));ahc_xmlhttp.send(null);