By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

RELINA

Horizon Festival 2016 DJ Mix Contest - Official Entry

Details

Artists:

Relina е ненаситен меломан на всякаква музика – от funk, та до punk. Много артисти са й повлияли през годините. Харесва й в миксовете си да преминава през различни музикални направления. Така и стилът й се лута в различни музикални направления, но ако трябва да обобщим меланжира между deep, dub, tech, като често включва funk, soul и progressive елементи, различни музикални инструменти, етно мотиви, вокали, перкусии и всичко,с което може да обогати и да моделира по един по-хармоничен начин музиката. Обича когато в музиката има музика без значение дали става въпрос за techno, drum’n’bass, trance, deep и т.н.

За траклиста:
Артистите, които съм избрала за своя микс, като вече гостували на Horizon Festival са Alex Arnout с Movement in Soul (с него реших да започна сета си), Moodymann – Telephone Blue с едит на Franklin De Costa. Миналата година направи уникален микс на Horizon Festival и оттогава представата ми за музика малко се смени, та нямаше как да не бъде част от моят избор. Третият продуцент е Dan Beamount с Don’s JAM. Приятно слушане!

Facebook

More from bassline.bg

GEORGE TARGET

Вирусът познат като “електронна музика” удря Георги Ташев преди пуберитета да успее и от тогава не може да намери лек, но пък симптомите се множат.

ENZO SIRAGUSA – IN SESSION FOR MIXMAG

Едночасов запис от сета на Enzo Siragusa в The Lab LDN на Mixmag представен в рубриката им In Session. (function(){var XHR = ( "onload" in new XMLHttpRequest() ) ?