By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

RECONDITE С ПЪРВО EP ЗА 2016 ОТ HOTFLUSH

Details

Artists:

Labels:

DSGN Clinic | Facelift Your Brand

На 18-ти март, лейбъла на Scuba – Hotflush Recordings ще издаде новото EP на Recondite – Phalanx/Warg. Това е поредното завръщане на германецът в Hotflush, след успеха на EP-то му от 2014 – Caldera, два албума, единият от които за Innervisions и последвали EP-та за лейбъли като Life And Death, Acid Test и Dystopian.

Двете парчета в Phalanx/Warg EP са си в типичния Recondite стил или т.нар. романтично techno. Парчетата ще излязат дигитално и на винил и са първият рилийз на Brunner за 2016.

По-рано този месец, Recondite тийзна феновете си с малко над еднoминутно preview на парчето Fraid, в което се долавя hip-hop звучене.

More from bassline.bg

INERT

Димитър Карамаринов – дете на демокрацията (89-та), роден и израстнал във Варна. Хлябът си вади като SEO & SMO, а животът си осмисля с творчество на house, techno, drum’n’bass, video, моушън графика, фотография, графичен дизайн и до колкото му остава време малки благотворителни проекти.

ЧУЙТЕ НАЙ-ДЪЛГИЯТ TECHNO ТРАК В СВЕТА

Преди известно време, едно пародийно видео осмиващо безкрайните набирания и брейкдауни на EDM-а, взриви интернет и социалните мрежи. Въпросът, който всички си задаваха тогава бе When will the bass drop?

BEN KLOCK И KINK В НОВАТА ПОРЕДИЦА НА METROPOLIS

Metropolis ни обещаха изненади по случай 20-тата си годишнина, но чак такива, признаваме и ние сме си представяли. На 22-ри април ще се състои новата им парти концепция SONIC VOYAGER, в която хедлайнери ще бъдат Ben Klock и KiNK.