By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

RECONDITE С ПЪРВО EP ЗА 2016 ОТ HOTFLUSH

Details

Artists:

Labels:

На 18-ти март, лейбъла на Scuba – Hotflush Recordings ще издаде новото EP на Recondite – Phalanx/Warg. Това е поредното завръщане на германецът в Hotflush, след успеха на EP-то му от 2014 – Caldera, два албума, единият от които за Innervisions и последвали EP-та за лейбъли като Life And Death, Acid Test и Dystopian.

Двете парчета в Phalanx/Warg EP са си в типичния Recondite стил или т.нар. романтично techno. Парчетата ще излязат дигитално и на винил и са първият рилийз на Brunner за 2016.

По-рано този месец, Recondite тийзна феновете си с малко над еднoминутно preview на парчето Fraid, в което се долавя hip-hop звучене.

More from bassline.bg

11-ТЕ НОВИ ФАНТАЗИИ НА TIGA ПРЕЗ МАРТ

Още в края на октомври ви информирахме за предстоящият трети албум на Tiga. Информацията тогава беше оскъдна и дойде от самият Tiga в кратко интервю за Resident Advisor придружаващо подкаста му за колегите.

REVIEW: TIGA – NO FANTASY REQUIRED

Вече повече от месец слушаме третия албум на Tiga – No Fantasy Required и ако трябва да сме честни, все още се затрудняваме да кажем какво точно ни харесва в него и защо.