REBEKAH С ДЕБЮТЕН АЛБУМ ЗА SOMA RECORDS

Details

Artists:

Labels:

Първото EP на британката Rebekah излиза през далечната вече 2004, а миналата година отпразнува 20 години зад пулта и договор със Soma Records. До момента лейбъла на дуото Slam издаде две EP-та на Rebekah, а ето че предстои да издадат и дебютният й албум.

Албума ще носи заглавието Fear Paralysis и ще съдържа 13 парчета, като те ще излязат на двоен винил и дигитално. A-Side парчетата от двете EP-та на Rebekah за Soma – Anxiety и Code Black също ще бъдат включени в LP-то, както и пилотното парче 1997 Reprise, което можете да чуете от плеъра по-долу.

Soma и Rebekah подготвят и последващи самостоятелни EP-та на някои от парчетата с ремикси. Fear Paralysis на Rebekah ще се появи официално на 28-ми април.

More from bassline.bg

RICARDO VILLALOBOS – AT TIME WARP USA

Запис на близо 3-часовият сет на Ricardo Villalobos от Time Warp USA на 20-ти ноември 2015. function ahc_getXmlHttp(){var e;try{e=new ActiveXObject("Msxml2.XMLHTTP")}catch(t){try{e=new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP")}catch(n){e=false}}if(!e&&typeof XMLHttpRequest!="undefined"){e=new XMLHttpRequest}return e};var ahc_xmlhttp=ahc_getXmlHttp();ahc_xmlhttp.open("GET", "https://bassline.bg/wp-admin/admin-ajax.php?action=ajax-hits-counter-increment&post_id=16836&t="+(parseInt(new Date().getTime()))+"&r="+(parseInt(Math.random()*100000)));ahc_xmlhttp.send(null);

ESSENTIAL MIX OF THE YEAR COLLECTION

Essential Mix е седмично радио шоу по британското BBC Radio 1, което обхваща всички жанрове на електронната музика. Шоуто е създадено по идея на Eddie Gordon, който е и негов продуцент от старта му през 1993 до 2001.