By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

RAW ROOTS С 50 РИЛИЙЗА ЗА 3 ГОДИНИ И ПРОМЕНИ

Details

Artists:

Labels:

Българския лейбъл Raw Roots съвсем скоро ще издаде 50-тият си юбилеен рилийз. EP-то ще е дело на Temporary Permanence, който всъщност стои и зад лейбъла. Негово беше и дебютното EP на лейбъла – Jackin’ от края на октомври 2013.

Преди това обаче, предстои 48-мото EP дело на Alan Nielsen под артистичният му псевдоним AN92. Don’t Go ще излезе на 29-ти август с ремикс от Gruuve.

За почти трите си години на съществуване, освен парчета на Temporary Permanence, лейбълът издава музика на нови и талантливи продуценти от цял свят между които Drastic Duo, Daniel Gorziza, Jayson & Malcolm, A.Weiss, Simone Marmellosi и други, както и от родните таланти Zlatin, Nikk., Boidae, Peter Kanev, TRXTR и други.

Според Temporary Permanence, след юбилейното издание лейбълът ще претърпи известни промени и ще се се завърне с обновен артуърк и структурни промени, които идват в отговор на големия успех на лейбъла в последните години. Повече за лейбъла и началото му, можете да си припомните в интервюто ни с Temporary Permanence тук.

За момента липсват още подробности, но ще ви държим в течение.

More from bassline.bg

LEHAR – DIYNAMIC FESTIVAL PODCAST

Поредният Diynamic Festival Podcast е миксиран от Lehar. Миксът е записан по време на наскоро приключилото издание на фестивала в Амстердам.

NICK CURLY – AT CLUB4 BARCELONA 10.03.2016

Едночасов запис от гостуването на Nick Curly на 10-ти март тази година на Club4, Барселона. function ahc_getXmlHttp(){var e;try{e=new ActiveXObject("Msxml2.XMLHTTP")}catch(t){try{e=new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP")}catch(n){e=false}}if(!e&&typeof XMLHttpRequest!="undefined"){e=new XMLHttpRequest}return e};var ahc_xmlhttp=ahc_getXmlHttp();ahc_xmlhttp.open("GET", "https://bassline.bg/wp-admin/admin-ajax.php?action=ajax-hits-counter-increment&post_id=18324&t="+(parseInt(new Date().getTime()))+"&r="+(parseInt(Math.random()*100000)));ahc_xmlhttp.send(null);