By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

RAW ROOTS С 50 РИЛИЙЗА ЗА 3 ГОДИНИ И ПРОМЕНИ

Details

Artists:

Labels:

Българския лейбъл Raw Roots съвсем скоро ще издаде 50-тият си юбилеен рилийз. EP-то ще е дело на Temporary Permanence, който всъщност стои и зад лейбъла. Негово беше и дебютното EP на лейбъла – Jackin’ от края на октомври 2013.

Преди това обаче, предстои 48-мото EP дело на Alan Nielsen под артистичният му псевдоним AN92. Don’t Go ще излезе на 29-ти август с ремикс от Gruuve.

За почти трите си години на съществуване, освен парчета на Temporary Permanence, лейбълът издава музика на нови и талантливи продуценти от цял свят между които Drastic Duo, Daniel Gorziza, Jayson & Malcolm, A.Weiss, Simone Marmellosi и други, както и от родните таланти Zlatin, Nikk., Boidae, Peter Kanev, TRXTR и други.

Според Temporary Permanence, след юбилейното издание лейбълът ще претърпи известни промени и ще се се завърне с обновен артуърк и структурни промени, които идват в отговор на големия успех на лейбъла в последните години. Повече за лейбъла и началото му, можете да си припомните в интервюто ни с Temporary Permanence тук.

За момента липсват още подробности, но ще ви държим в течение.

More from bassline.bg

REBOOT – BEHIND THE SCENES EP (TEC148)

Дебютното EP на Reboot за SCI+TEC включва 3 нови трака, които от известно време ротираме в плейлиста си. EP-то се появи на 18-ти декември в Beatport, а по-късно този месец ще излезе и в iTunes.

VA – MOON HARBOUR INHOUSE VOLUME 07

Немският лейбъл Moon Harbour, воден от Matthias Tanzmann, издаде седмото издание на компилацията Moon Harbour Inhouse. Volume 7 включва 12 парчета, сред които изпъкват продукции на Sidney Charles, Emanuel Satie, Riva Starr, Sabb и други.

6115585
Derrick Carter – Live at Sonar Festival 2017

Derrick Carter – Live At Sonar Festival 2017

Пълен запис от близо двучасовия сет на Derrick Carter от тазгодишното издание на Sonar Festival в Барселона. Derrick Carter се изяви на SonarPub сцената преди Nina Kraviz в първата вечер на Sonar by Night.