By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

RAREDUB

Horizon Festival 2016 DJ Mix Contest - Official Entry

Details

Artists:

DSGN Clinic | Facelift Your Brand

Петър Васев e познат за доста хора под псевдонима RareDub. Роден е в Пловдив, но последните години живеe и твори в София. Предимно се занимва с анимaция и други визуални изкуства, но музиката никога не остава по-назад. Не вярва в стиловите разделения, но клони повече към “four on the floor”. Силно е повлиян от старите течения идващи от Детройт и Чикаго та чак до Берлин, както и всякаква яка музика, която не се намира под път и над път. Досега не е имал многобройни DJ участия, нито e пускал редом до големи имена. За сметка на това обича да прави live сешъни с различни дръм машини и други интересни джаджи в своето малко home студио. Като звучене обикновено бяга от перфектния стерилен звук и търси нещо по “сурово и мръсно”. Някои от live сешъните на RareDub можете да видите тук.

За траклиста:
За начало стартирам с Pearson Sound – Thaw Cycle, доста приятен трак и същевременно някак мрачен. Към средата продължавам със Zenker Brothers и парчето Heemann. Наскоро ги слушах в едно известно подземие и сега нямам търпение да ги чуя пак на Horizon. Малко след това за допринасяне към techno вайба избрах пачето на KiNK – Fantasia в ремикс на Truncate – друг артист от LA, който харесвам. И тъй като е ремикс реших да завърша с оригинал отново на КiNK – Cloud Generator. Освен че чупи всякакви рамки, мисля че е тотален dancefloor breaker. В сета също можете да чуете други изпълнители като Paranoid London, High Head, Benjamin Damage и др.

YouTube

More from bassline.bg

MARKUS SUCKUT – RESIDENT ADVISOR PODCAST 513

513-тата част от подкаст сериите на Resident Advisor е мискирана от гемранския DJ и продуцент Markus Suckut. Микса има за цел да покаже почти всяка страна от музиката, която самият той обича да пуска –