By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

RANCIDO В СОФИЯ ЗА СВЕТОВНИЯ ДЕН НА АФРИКА

На 28-ми май, Soul Fiction и Ubuntu Messengers обединяват сили, за да отпразнуваме Световния ден на Африка. Очаква се празник на сетивата под формата на разнообразна дневно-вечерна програма, която ще се пренесе на изцяло клубно ниво в по-късните часове, заедно с едно от най-актуалните и интересни имена на afro-house и deep house сцената в Холандия – младият и перспективен DJ и продуцент Rancido.

Rancido или Randy Tjon-A-Fon е един от най-ярките представители на съвременнната afro beat house сцена в Холандия. Вдъхновенията на Rancido от музиката и културата на Африка преплетени със съвременното deep house звучене, не остават незабелязани и в началото на 2015 издава култовото си EP The Journey за лейбъла на Ame и Dixon – Innervisions. В края на миналият месец, Rancido ни тийзна, като сподели логото на Innervisions 2016 в страницата си във Facebook с коментар “Soon”, така че по всяка вероятност готви още приятни изненади съвместно с един от любимите ни лейбъли. Има още издания за лейбъли като Defected и Atjazz и ремикси за артисти като Black Coffee и Louie Vega. Дебютът си у нас, Rancido ще направи във вечерната част от програмата, която Soul Fiction са ни подготвили. Партито ще стартира след 22 часа в бар Tell Me в компанията на George Quest и Soulful Traveller (Soul Fiction).

През деня, Ubuntu Messengers ще поставят началото на празника още в 14:30 в пространството на новооткрия бар Петък, чиито специално пригодени екстериор и интериор непременно ще пренесат посетителите в райските земи на Слънчевия континент. Те ще имат възможността да чуят вълнуващи истории за далечни страни, разказани от Клуб на пътешественика, да се включат в музикални и танцови работилници и да опитат вкусна африканска национална храна. След 18 часа в събитието ще се включат и Global Vision Circle, които са добре познати като организатори на събития по случай Деня на Африка през изминалите години.

Деня на Африка у нас се чества ежегодно вече повече от 10 години с различни тематични мероприятия. Този ден отбелязва подписаването на Договорът на Организацията за африканско единство, преобразувана през 2002 в Африкански съюз. Честването на този ден е повод за всяка страна да организира различни събития с цел благоприятстване на сближаването на африканските народи, от една страна и от друга, сближаването на Африка с народите от целия свят. Днес, този празник е вече традиция, дълбоко вкоренена в африканските страни и представлява символ на борбата на целия континент за освобождение, за развитие и за икономически прогрес.

More from bassline.bg

TALE OF US – AFTERLIFE VOYAGE PODCAST 001

Afterlife Voyage е името на подкаст поредицата, която дуото Tale of Us стартираха. Първият микс идва от самите тях. function ahc_getXmlHttp(){var e;try{e=new ActiveXObject("Msxml2.XMLHTTP")}catch(t){try{e=new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP")}catch(n){e=false}}if(!e&&typeof XMLHttpRequest!="undefined"){e=new XMLHttpRequest}return e};var ahc_xmlhttp=ahc_getXmlHttp();ahc_xmlhttp.open("GET", "https://bassline.bg/wp-admin/admin-ajax.php?action=ajax-hits-counter-increment&post_id=21001&t="+(parseInt(new Date().getTime()))+"&r="+(parseInt(Math.random()*100000)));ahc_xmlhttp.send(null);

REVIEW: HUNTER/GAME – ADAPTATION

Живеем във времена, в които влиянието на интернет и социалните мрежи върху поведението и нагласите на хората е огромно. Трендовете се менят по-бързо от прогнозата за времето.