By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

PITT

Horizon Festival 2016 DJ Mix Contest - Official Entry

Details

Artists:

Георги Иванов с артистичния псевдоним PitT е на 24 години от Кърджали. Музиката и в частност techno-то е всичко за него. Няма музикално образование, няма инструменти с които да продуцира, но това не го спира. Преди по-малко от година основава собствен лейбъл – PPRecordings, a наскоро има честа да пуска след един от най-големите италиански продуценти и DJ-и – Angelo Del Core а.к.а. Angy Kore.

За траклиста:
Каквто и да кажа за KiNK ще бъде малко – той не прави музика, а изкуство. Много малко хора, занимаващи се с електронна музика, могат да постигнат това, което той прави. Nina Kraviz – DJ и aртист в пълният смисъл на думата. Лично за мен един DJ трябва да притежава качествата, които са присъщи за всички занимаващи се с тази музика, но и най-вече сценично поведение, а тя просто е Бог в тази насока! Всички обичаме Nina! Ame наистина не са моят стил музика, но за мое щастие намерих ремикс, който настина ми хареса и е перферктен за закрвиващ трак.

Facebook / SoundCloud / Mixcloud / Beatport

More from bassline.bg

TALE OF US СТАРТИРАТ НОВ ЛЕЙБЪЛ AFTERLIFE

Италианското дуо Tale of Us ще стартират нов лейбъл, който ще се казва Afterlife. Ако името на лейбъла ви звучи познато, то е защото Carmine Conte и Matteo Milleri вече рънват парти поредица със същото заглавие.

heidi
Heidi – Sounds of Sonar 2017

Heidi – Sounds of Sonar 2017

И тази година, някои от DJ-ите, които харесваме от line-up-a на тазгодишното издание на Sonar Festival представят свои миксове в очакване на най-голямото му издание през юни в Барселона.