By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

PITT

Horizon Festival 2016 DJ Mix Contest - Official Entry

Details

Artists:

DSGN Clinic | Facelift Your Brand

Георги Иванов с артистичния псевдоним PitT е на 24 години от Кърджали. Музиката и в частност techno-то е всичко за него. Няма музикално образование, няма инструменти с които да продуцира, но това не го спира. Преди по-малко от година основава собствен лейбъл – PPRecordings, a наскоро има честа да пуска след един от най-големите италиански продуценти и DJ-и – Angelo Del Core а.к.а. Angy Kore.

За траклиста:
Каквто и да кажа за KiNK ще бъде малко – той не прави музика, а изкуство. Много малко хора, занимаващи се с електронна музика, могат да постигнат това, което той прави. Nina Kraviz – DJ и aртист в пълният смисъл на думата. Лично за мен един DJ трябва да притежава качествата, които са присъщи за всички занимаващи се с тази музика, но и най-вече сценично поведение, а тя просто е Бог в тази насока! Всички обичаме Nina! Ame наистина не са моят стил музика, но за мое щастие намерих ремикс, който настина ми хареса и е перферктен за закрвиващ трак.

Facebook / SoundCloud / Mixcloud / Beatport

More from bassline.bg

WHAT TIME IS IT? IT’S BEN O’KLOCK!

По повод двайсетия си рожден ден на 22-ри април от 22 часа Metropolis връщат производствения процес в бившия Хладилен завод на Сточна гара с новия парти бранд Sonic Voyager, който ще осигури манифактурното съвършенство на дълбоки звуци и тежки техно ритми!

RELINA

Relina е ненаситен меломан на всякаква музика – от funk, та до punk. Много артисти са й повлияли през годините. Харесва й в миксовете си да преминава през различни музикални направления.