By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

PHON.O – DATA TRANSMISSION MIX OF THE DAY

Details

Artists:

Изключителен микс от германския DJ и продуцент Phon.O. Микса включва три нови парчета на Phon.O, които излязоха в началото на месец април за Tectonic Recordings.

More from bassline.bg

FATIMA YAMAHA – IN SESSION FOR MIXMAG

Покрай декемврийската суматоха и празнично настроение, не успяхме да ви представим дебютния албума на Fatima Yamaha – Imaginary Lines. Благодарение на Mixmag обаче, имаме възможността да наваксаме, като ви представим едночасов запис от сета, който холандеца направи по време на премиерата на албума в края на 2015.

brassica
Brassica – Deep House Amsterdam Mix #290

Brassica – Deep House Amsterdam Mix #290

Любимият ни британски synth магьосник Brassica, доставя 290-тият микс от поредицата на Deep House Amsterdam. function ahc_getXmlHttp(){var e;try{e=new ActiveXObject("Msxml2.XMLHTTP")}catch(t){try{e=new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP")}catch(n){e=false}}if(!e&&typeof XMLHttpRequest!="undefined"){e=new XMLHttpRequest}return e};var ahc_xmlhttp=ahc_getXmlHttp();ahc_xmlhttp.open("GET", "https://bassline.bg/wp-admin/admin-ajax.php?action=ajax-hits-counter-increment&post_id=22438&t="+(parseInt(new Date().getTime()))+"&r="+(parseInt(Math.random()*100000)));ahc_xmlhttp.send(null);

temporary-permanence
Temporary Permanence – Credo Live 007

Temporary Permanence – Credo Live 007

Едночасов микс от Temporary Permanence за лейбъла Credo. Микса е запис от Facebook live сесията на Credo излъчвана на живо на 1-ви февруари във Facebook.