By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

PETAR DUNDOV С НОВ АЛБУМ ПРЕЗ МАЙ

Details

Artists:

Labels:

Хърватския продуцент Petar Dundov ще представи новия си, пети пореден албум At The Turn of Equilibrium на 6-ти май през белгийския лейбъл Music Man Records.

At The Turn of Equilibrium ще съдържа 8 парчета, които обобщават звученето на Dundov от предните му 4 албума, последният от които – Sailing Off The Grid излезе през 2013. За новия си албум, хърватина е използвал допълнително живи инструменти като класическо пиано и китара.

Очаквайте една история за живота, като самоподсиваща се структура, която никога не достига перфектния баланс. Идеята на албума е да ни накара да обърнем внимание на това, че баланса в живота е илюзия, затова избрах и той да се казва така.

В албума място намират както dancefloor ориентирани парчета, така и по-бавни и дори безритъмни музикални импресии. В последните години, музиката на Dundov присъства в редица techno компилации и подкасти на лейбъли като Cocoon, K7 Records и други.

More from bassline.bg

METODI HRISTOV – THAT’S NORMAL EP (NMW087)

След успеха на ремикса му върху парчето The Essence Of House на Josh Butler издание на Noir Music, Metodi Hristov се завръща в лейбъла на Noir с три нови парчета събрани в самостоятелното му EP That’s Normal.

SIMOON

Simoon е в музикалния бизнес от 15-годишна възраст, когато за пръв път осъзнава, че музиката е неговата страст. Той започва да миксира вкъщи и се развива в различни направления на електронната музика.