By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

NINA KRAVIZ С МИКС ЗА FABRIC ПРЕЗ ДЕКЕМВРИ

Details

Artists:

Labels:

Clubs:

Nina Kraviz миксира 91-вата част на поредицата Fabric. Миксът ще се появи официално на 9-ти декември и ще включва 41 парчета от techno през ambient до acid. Самата Nina ще представи и някои свои неиздавани към момента парчета, както и такива от лейбъла й трип.

Жанрово еклектичния микс има за цел да представи Nina Kraviz не само като record collector и DJ, но и това, което самата тя харесва да слуша като меломан и всички онези парчета в които усеща определен groove и я карат да танцува. Превюта на парчетата, можете да чуете тук.

“Обикновено хората го наричат “танца на съзнанието”… Миксът е един acid сън, преплитащ най-различни чувства и емоции. И тъй като е записван по различно време и на различни места, по някакъв начин е абсорбирал всички тези различни усещания. Използвала съм само чисто нови, неиздавани все още парчета или много редки стари такива, липсват настоящи рилийзи. Така че миксът е своеобразен мост между бъдещето и миналото, каквато е настоящето.”

Launch партито по повод излизането на Fabric 91 на Nina Kraviz е насрочено за 3-ти декември в Great Suffolk St Warehouse, Лондон. Събитието е част от кампанията #Saveourculture. Седмица по-късно, на 10-ти декември KiNK ще бъде специален гост на следващото такова събитие заедно с Craig Richards, Jamie Jones, Patrick Topping и други.

Междувременно, на 28-ми ноември, в съда предстои да влезе делото заведено от fabric, решението от което ще определи и по-нататъшната съдба на клуба.

More from bassline.bg

RECONDITE С НОВО EP ЗА GHOSTLY INTERNATIONAL

Lorenz Brunner a.k.a. Recondite се завръща в лейбъла Ghostly International с ново EP включващо 4 нови парчета и един ремикс. Отношенията на Recondite с Ghostly International датират още от 2012, които издават вторият му дългосвирещ албум –

DRUMCODE ALL STARS – DRUMCODE RADIO LIVE 300

Юбилейното 300 поред издание на Drumcode Radio Live, представя 4 часов techno маратон от Adam Beyer, Ida Engberg, Bart Skils, Sam Paganini и Paul Ritch от Drumcode сцената на тазгодишното издание на Awakenings в Антверпен.