By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

NINA KRAVIZ С МИКС ЗА FABRIC ПРЕЗ ДЕКЕМВРИ

Details

Artists:

Labels:

Clubs:

Nina Kraviz миксира 91-вата част на поредицата Fabric. Миксът ще се появи официално на 9-ти декември и ще включва 41 парчета от techno през ambient до acid. Самата Nina ще представи и някои свои неиздавани към момента парчета, както и такива от лейбъла й трип.

Жанрово еклектичния микс има за цел да представи Nina Kraviz не само като record collector и DJ, но и това, което самата тя харесва да слуша като меломан и всички онези парчета в които усеща определен groove и я карат да танцува. Превюта на парчетата, можете да чуете тук.

“Обикновено хората го наричат “танца на съзнанието”… Миксът е един acid сън, преплитащ най-различни чувства и емоции. И тъй като е записван по различно време и на различни места, по някакъв начин е абсорбирал всички тези различни усещания. Използвала съм само чисто нови, неиздавани все още парчета или много редки стари такива, липсват настоящи рилийзи. Така че миксът е своеобразен мост между бъдещето и миналото, каквато е настоящето.”

Launch партито по повод излизането на Fabric 91 на Nina Kraviz е насрочено за 3-ти декември в Great Suffolk St Warehouse, Лондон. Събитието е част от кампанията #Saveourculture. Седмица по-късно, на 10-ти декември KiNK ще бъде специален гост на следващото такова събитие заедно с Craig Richards, Jamie Jones, Patrick Topping и други.

Междувременно, на 28-ми ноември, в съда предстои да влезе делото заведено от fabric, решението от което ще определи и по-нататъшната съдба на клуба.

More from bassline.bg

julian-jeweil
Julian Jeweil – Drumcode Radio Live #335

Julian Jeweil – Drumcode Radio Live #335

335-ият епизод на Drumcode Radio Live представя студиен микс от французина Julian Jeweil представен в края на месец януари. function ahc_getXmlHttp(){var e;try{e=new ActiveXObject("Msxml2.XMLHTTP")}catch(t){try{e=new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP")}catch(n){e=false}}if(!e&&typeof XMLHttpRequest!="undefined"){e=new XMLHttpRequest}return e};var ahc_xmlhttp=ahc_getXmlHttp();ahc_xmlhttp.open("GET", "https://bassline.bg/wp-admin/admin-ajax.php?action=ajax-hits-counter-increment&post_id=22214&t="+(parseInt(new Date().getTime()))+"&r="+(parseInt(Math.random()*100000)));ahc_xmlhttp.send(null);

NICK CURLY – OLIMPIC EP (MINDSHAKE039)

Преди седмица Zhivko Todorov ни предложи ексклузивен подкаст от Nick Curly за Awakenings, в който си харесахме няколко парчета, между които и едно от предстоящото EP на Curly –

BART SKILS – BLACK VANS (VIDEO VERSION)

Заглавния трак от EP-то на Bart Skils – Black Vans за Drumcode, което излезе на 8-ми февруари. function ahc_getXmlHttp(){var e;try{e=new ActiveXObject("Msxml2.XMLHTTP")}catch(t){try{e=new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP")}catch(n){e=false}}if(!e&&typeof XMLHttpRequest!="undefined"){e=new XMLHttpRequest}return e};var ahc_xmlhttp=ahc_getXmlHttp();ahc_xmlhttp.open("GET", "https://bassline.bg/wp-admin/admin-ajax.php?action=ajax-hits-counter-increment&post_id=17100&t="+(parseInt(new Date().getTime()))+"&r="+(parseInt(Math.random()*100000)));ahc_xmlhttp.send(null);