By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

НЕИЗДАВАН ТРАК ОТ FRANKIE KNUCKLES В КРАЯ НА МЕСЕЦА

На 29-ти януари, Def Mix обединяват сили със SoSure Music за първият им колаборативен рилийз – Boyz! Парчето е едно от неиздаваните към момента парчета на покойния Frankie Knuckles. Освен оригиналния мастър на парчето, EP-то ще съдържа и два ремикса – единият от David Moralez, а другият от британското дуо Farley & Heller.

Boyz! излезе ексклузивно на vinyl на 30-ти ноември миналта година, но дигиталния рилийз бе отложен за края на януари 2016. Част от приходите от продажбите на EP-то ще бъдат разпределени между The Frankie Knuckles Foundation и The Frankie Knuckles Fund, който се менажира от фондацията на Sir Elton John за борба с ХИВ/СПИН.

More from bassline.bg

ОТ ХОЛАНДИЯ С ЛЮБОВ…

Някъде между интезнивната си изпитна сесия и наситената си декемврийска парти програма, Живко Тодоров разказва как се е променила сцената в Холандия за последните 30 години и защо комерсиализацията на електронната музика далеч не се изчерпва с поредното гостуване на Mark Knight у нас.

kaloo
Bassline Radioshow #002 02.02.2017

Bassline Radioshow #002 02.02.2017

Микса на Kaloo за втората част на Bassline Radioshow излъчено на 2-ри февруари по Coda Radio. Микса включва парчета на David August, Trikk, Rampa, GoldFFinch, Eagles &

KIM ANN FOXMAN – FEEL MY BICEP MIXTAPE 41

Въпреки че съвсем наскоро ви представихме After Hours Guest микса на Kim Ann Foxman от Essential Selection на Pete Tong, не бихме пропуснали и също толкова добрият й микс за любимата ни поредица на Feel My Bicep.