By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

НОВ ЛЕЙБЪЛ ПОД ШАПКАТА НА 20/20 VISION

Details

Artists:

Labels:

На 1-ви февруари британския лейбъл 20/20 Vision стартират нов дъщерен лейбъл – 20/20 Editions. 20/20 Vision се рънва от Ralph Lawson и през 2014 отпразнува 20 годишен юбилей със специален showcase по време на Sonar Festival в Барселона, където представиха някои от ключовите си артисти като Paul Woolford и Debukas, както и сет от самия Ralph Lawson. Освен, че има няколко номинации за Best Label, 20/20 Vision е и един от главните виновници за развитието на електронната култура в Лийдс.

20/20 Vision разполагат и с богат каталог включващ имена като Fat Boy Slim, Josh Wink, Felix da Housecat, Swag и други. Изключителен тласък на лейбъла, дава ремикса на Lawson и Finlow върху класиката Lovelee Dae на Blaze, който двамата правят и издават през лейбъла. Ремиксът им има не по-малък успех от оригинала и до ден днешен не излиза от кейсовете на артисти като Luciano, Ricardo Villalobos и други, а продадените бройки от него надхвърлят 20 хиляди копия.

Новият дъщерен лейбъл 20/20 Editions обещава същото качество, а първият рилийз на лейбъла ще бъде Represent EP от румънското дуо NTFO с 4 нови трака, които можете да чуете по-горе.

More from bassline.bg

SUBB-AN – GROOVE MAGAZINE PODCAST

Subb-An е един от хедлайнерите за предстоящият bassline.bg Showcase по време на Horizon Festival 2016 в Банско на 14-ти март. Groove Magazine представят ексклузивен подкаст и интервю, което можете да прочетете на английски тук.