By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

НОВ ЛЕЙБЪЛ ПОД ШАПКАТА НА 20/20 VISION

Details

Artists:

Labels:

На 1-ви февруари британския лейбъл 20/20 Vision стартират нов дъщерен лейбъл – 20/20 Editions. 20/20 Vision се рънва от Ralph Lawson и през 2014 отпразнува 20 годишен юбилей със специален showcase по време на Sonar Festival в Барселона, където представиха някои от ключовите си артисти като Paul Woolford и Debukas, както и сет от самия Ralph Lawson. Освен, че има няколко номинации за Best Label, 20/20 Vision е и един от главните виновници за развитието на електронната култура в Лийдс.

20/20 Vision разполагат и с богат каталог включващ имена като Fat Boy Slim, Josh Wink, Felix da Housecat, Swag и други. Изключителен тласък на лейбъла, дава ремикса на Lawson и Finlow върху класиката Lovelee Dae на Blaze, който двамата правят и издават през лейбъла. Ремиксът им има не по-малък успех от оригинала и до ден днешен не излиза от кейсовете на артисти като Luciano, Ricardo Villalobos и други, а продадените бройки от него надхвърлят 20 хиляди копия.

Новият дъщерен лейбъл 20/20 Editions обещава същото качество, а първият рилийз на лейбъла ще бъде Represent EP от румънското дуо NTFO с 4 нови трака, които можете да чуете по-горе.

More from bassline.bg

ALEX NIGGEMANN С МИКС ЗА BALANCE PRESENTS

Alex Niggemann е поредното име, което ще направи своя принос за компилацията на австралийския лейбъл Balance Music – Balance Presents. Това ще бъде и третото издание на поредицата за тази година, след впечатляващите миксове на Patrice Bäumel и Darius Syrossian.

ALBUM REVIEW: DUSKY – OUTER

Електронната сцена в UK винаги е била изключително жива и динамична. Много стилове идват от UK, a някои, макар да имат своя принос и пик в историята на dance музиката (dubstep, drum’n’bass), така и не успяват да надскочат етикeтa Made in UK.

MATADOR СТАРТИРА СОБСТВЕН ЛЕЙБЪЛ RUKUS

Ирландецът Matador стартра свой собствен лейбъл Rukus. Лейбълът ще бъде още една възможност за Matador да представи музиката си, както и различни негови колаборации, ремикси и други интересни проекти, които не пасват с лейбълите, за които издава.