By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

MY NU LENG МИКСИРАТ FABRICLIVE 86

Details

Artists:

Labels:

86-тата част на поредицата FABRICLIVE ще бъде миксирана от британското дуо My Nu Leng. Tommy и Jammo ще предложат микс от 30 парчета, включително няколко неиздавани продукции. Една от тях е колаборативния им трак с Kahn – Ruins, който открива и микса за FABRICLIVE. Траклиста съдържа още техни колаборации с Flava D, Caan, FineArt и Detour City, плюс парчета на RL Grime, Randomer, Deadbeat, Mella Dee и други.

Отделихме доста време, селектирайки музиката, която през годините оформи стила на сетовете ни, както и иконични и класически парчета, които ни вдъхновяват и до днес. Силно вярваме в UK ъндърграунд сцената и по-голяма част от микса има за цел да представи именно всеки един музикален жанр идващ от Англия.

My Nu Leng получиха световно признание с Masterplan за Black Butter Records и редица големи ремикси за Naughty Boy, Rudimental и Clean Bandit, a саунда им представя разнообразието на UK сцената – grime, dubstep, drum’n’bass и garage.

FABRICLIVE 86 на My Nu Leng ще се появи на 18-ти март от Fabric Records.

More from bassline.bg

30 ГОДИНИ ELECTRICA SALSA НА SVEN VATH

Тази година се навършвт 30 години от издаването не култовото парче Electrica Salsa на Sven Väth. Парчето излиза през 1986 под псевдонима OFF и поставя началото на шеметната кариера на Papa Sven.