By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

MODERAT ЩЕ ИЗДАДАТ LIVE АЛБУМ ПРЕЗ НОЕМВРИ

Details

Artists:

Labels:

Супергрупата Moderat, съставена от Gernot Bronsert, Sebastian Szary и Sascha Ring, подготвя live албум, който ще се появи в средата на ноември. Албумът обобщава трилогията на бандата, последната част от която – III, излезе през пролетта на тази година.

Упсехът на трите албума на Moderat от 2009 насам е основната причина за натоварената им тур програма и разпродадените концерти само за дни, а шоутата им се ползват с изключително висока репутация. На концертът им във Виена през юни, бе нашият контрибютор Silviya Simeonova, която описа преживяването си в детайли и разказа любопитни подробности за творчеството и кариерата на Moderat в специалния ни репортаж Една вечер с Moderat.

Предстоящият live албум ще съдържа 15 парчета, събирани през годините от всички турнета на Moderat, следващи всеки един от трите албума в трилогията. Live ще се появи на 18-ти ноември през лейбъла на Modeselektor – Monkeytown Records.

More from bassline.bg

ARMAND VAN HELDEN – WINGS (VIDEO EDIT)

Успоредно с антологията House Masters, Armand Van Helden пусна и новият си трак Wings през Spinnin’ Records. function ahc_getXmlHttp(){var e;try{e=new ActiveXObject("Msxml2.XMLHTTP")}catch(t){try{e=new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP")}catch(n){e=false}}if(!e&&typeof XMLHttpRequest!="undefined"){e=new XMLHttpRequest}return e};var ahc_xmlhttp=ahc_getXmlHttp();ahc_xmlhttp.open("GET", "https://bassline.bg/wp-admin/admin-ajax.php?action=ajax-hits-counter-increment&post_id=19915&t="+(parseInt(new Date().getTime()))+"&r="+(parseInt(Math.random()*100000)));ahc_xmlhttp.send(null);

ALEX NIGGEMANN С МИКС ЗА BALANCE PRESENTS

Alex Niggemann е поредното име, което ще направи своя принос за компилацията на австралийския лейбъл Balance Music – Balance Presents. Това ще бъде и третото издание на поредицата за тази година, след впечатляващите миксове на Patrice Bäumel и Darius Syrossian.