By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

MOBY РЕМАСТЕРИРА КЛАСИКИ В НОВ АЛБУМ

Details

Artists:

Labels:

Music From Porcelain е името на албума на Moby, който ще съпровожда книгата с мемоарите му. Книгата е озаглавена Porcelain и ще излезе на 17-ти май. От своя страна албума ще бъде издаден на двойно CD на 10-ти юни.

Първият диск на Music From Porcelain събира ремастерирани версии на култови парчета на Moby през годините, като Go!, Natural Blues и Porcelain. Вторият диск ще съдържа парчета на други изпълнители, които са вдъхновявали Moby през годините. Част от тях са A Tribe Called Quest, Joey Beltram и 808 State – артисти, които са имали значение по онова време и присъстват по един или друг начин в книгата.

Музиката в Porcelain е също толкова важна, колкото и аз като главен герой в книгата. Точно затова реших да направя и албума, който съпровожда книгата – нещо, като капсула на времето. Албума е чисто и просто колекция от парчета, за които се говори в книгата.

Porcelain ще излезе на 17-ти май от Penguin Press, а албумът Music From Porcelain излиза на 10-ти юни от Thrive Music.

More from bassline.bg

JUNIOR BOYS – NO ONE’S BUSINESS

No One’s Business е поредното клипирано парче от последния албум на дуото Junior Boys – Big Black Coat. function ahc_getXmlHttp(){var e;try{e=new ActiveXObject("Msxml2.XMLHTTP")}catch(t){try{e=new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP")}catch(n){e=false}}if(!e&&typeof XMLHttpRequest!="undefined"){e=new XMLHttpRequest}return e};var ahc_xmlhttp=ahc_getXmlHttp();ahc_xmlhttp.open("GET", "https://bassline.bg/wp-admin/admin-ajax.php?action=ajax-hits-counter-increment&post_id=19061&t="+(parseInt(new Date().getTime()))+"&r="+(parseInt(Math.random()*100000)));ahc_xmlhttp.send(null);