By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

MOBY РЕМАСТЕРИРА КЛАСИКИ В НОВ АЛБУМ

Details

Artists:

Labels:

DSGN Clinic | Facelift Your Brand

Music From Porcelain е името на албума на Moby, който ще съпровожда книгата с мемоарите му. Книгата е озаглавена Porcelain и ще излезе на 17-ти май. От своя страна албума ще бъде издаден на двойно CD на 10-ти юни.

Първият диск на Music From Porcelain събира ремастерирани версии на култови парчета на Moby през годините, като Go!, Natural Blues и Porcelain. Вторият диск ще съдържа парчета на други изпълнители, които са вдъхновявали Moby през годините. Част от тях са A Tribe Called Quest, Joey Beltram и 808 State – артисти, които са имали значение по онова време и присъстват по един или друг начин в книгата.

Музиката в Porcelain е също толкова важна, колкото и аз като главен герой в книгата. Точно затова реших да направя и албума, който съпровожда книгата – нещо, като капсула на времето. Албума е чисто и просто колекция от парчета, за които се говори в книгата.

Porcelain ще излезе на 17-ти май от Penguin Press, а албумът Music From Porcelain излиза на 10-ти юни от Thrive Music.

More from bassline.bg

Catz’n Dogz миксират Watergate 22

Полското дуо Catz’N Dogz миксират 22-рата част на поредицата Watergate. Това ще бъде вторият им официален микс от 2012 година насам, когато представиха микса си за поредицата на Get Physical Music –