By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

MINISTRY OF SOUND С НОВО ЛОГО И ЮБИЛЕЙ

Редизайна на Ministry of Sound съвпада и с 25 годишния юбилей на лейбъла.

Details

Clubs:

Лондонското дизайн студио Spin ребрандира Ministry of Sound с ново лого и цялостна нова визуална идентичност. Новото лого разчита отново на заоблените скоби, но затворените порти и короната са заместени от триъгълен модел на буквата “М”. От Spin са премахнали и изписването с цел облекчаване и постигане на по-изчистен и минималистичен вид на логото.

Дизайнерите казват, че логото е вдъхновено от непокорството, с което е известен бранда, като са искали едновременно да уважат наследството на марката Ministry of Sound и в същото време да зададат нови възможности за нейното бъдещо развитие. Именно това е и идеят зад комбинирането на елементи от старото лого с нови такива.

Оригиналното лого е по дизайн на Chemical X и се заиграва с герба на долната камара в британския парламент.

Освен по новото лого, Spin са работили и по концепцията, арт дирекшъна, печатни материали, всякакви видове графики и разработки, както и по консултации за уебсайт дизайн. Редизайна на Ministry of Sound съвпада и с 25 годишния юбилей на лейбъла, който празнуват през 2016.

More from bassline.bg

БУЕНОС АЙРЕС ЗАБРАНЯВА DANCE ФЕСТИВАЛИТЕ

Правителството в Аржентинската столица спря да издава лицензи за големи фестивали с електронна музика. Забраната идва в отговор на събитията от нощта на 15-ти април, когато 5 души починаха заради употеба на наркотици в първата вечер от Time Warp в Буенос Айрес, а други 4 бяха приети в болница.

SOUND NINJA MUSIC ACADEMY СТАВА НА 2

На 15-ти октомври, събота, единствената по рода си у нас школа по софтуерно продуциране на музика и DJ-инг – Sound Ninja Music Academy, ще отпразнува своята 2-ра годишнина в бар Switch, София.

Гласът на Ибиза замлъкна завинаги

В края на 2015-та година dance музиката загуби поредно авторитетно печатно издание, след като Electronic Beats Magazine спря да излиза, но пък за сметка на това трансформира и засили дигиталното си присъствие.