By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

MINISTRY OF SOUND С НОВО ЛОГО И ЮБИЛЕЙ

Редизайна на Ministry of Sound съвпада и с 25 годишния юбилей на лейбъла.

Details

Clubs:

Лондонското дизайн студио Spin ребрандира Ministry of Sound с ново лого и цялостна нова визуална идентичност. Новото лого разчита отново на заоблените скоби, но затворените порти и короната са заместени от триъгълен модел на буквата “М”. От Spin са премахнали и изписването с цел облекчаване и постигане на по-изчистен и минималистичен вид на логото.

Дизайнерите казват, че логото е вдъхновено от непокорството, с което е известен бранда, като са искали едновременно да уважат наследството на марката Ministry of Sound и в същото време да зададат нови възможности за нейното бъдещо развитие. Именно това е и идеят зад комбинирането на елементи от старото лого с нови такива.

Оригиналното лого е по дизайн на Chemical X и се заиграва с герба на долната камара в британския парламент.

Освен по новото лого, Spin са работили и по концепцията, арт дирекшъна, печатни материали, всякакви видове графики и разработки, както и по консултации за уебсайт дизайн. Редизайна на Ministry of Sound съвпада и с 25 годишния юбилей на лейбъла, който празнуват през 2016.

More from bassline.bg

Блогът E-Music-Bulgaria става e-music.bg

Създателят на блога e-music-bulgaria.blogspot.bg – Филип Ферфериев, представи новият уебсайт на платформата за електронна музика и музикални технологии e-music.bg. Новият уебсайт и домейн са съвсем естествено продължение на блога, в отговор на нарастналия интерес към него и промените в идеологията му от последните две години.

SONAR FESTIVAL 2016 MOBILE APPLICATION

И тази година мобилното приложение на Sonar Festival е съвместна разработка между Advanced Music SL и Deezer. Приложението може да бъде свалено от App Store-a за iPhone, iPad и iPod и от Google Play за Android устройства.