By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

MAYA JANE COLES ПЛАНИРА ДВОЕН АЛБУМ ПРЕЗ 2016

Details

Artists:

Labels:

2015 определено беше годината на Nocturnal Sunshine – другото алтер его на Maya Jane Coles. Миналата година тя издаде дебютния албум на Nocturnal Sunshine, няколко последвали EP-та и редица качествени ремикси.

С настъпването на новата 2016, британката с азиатски корени планира да издаде двоен албум с 20-тина парчета като Maya Jane Coles. Към момента албума няма работно заглавие, нито планирана дата за рилийз, но според самата Maya, парчетата са на 75% готови. Въпреки че информацията е оскъдна, към момента се знае, че по част от парчетата, тя е работила с няколко близки до нея продуценти, а през февруари смята да финализира албума.

В интерю за DJ Mag, Maya Jane Coles казва, че половината от парчетата са house ориентирани, а другата половина са по-скоро песни, които могат да се слушат вкъщи. Така е дошла идеята за двоен диск, единият от който ще бъде по-мелодичен, а другия с dancefloor бенгъри.

Албумът ще излезе през собственият й лейбъл I/AM/ME.

More from bassline.bg

CLEVELAND – ATLAS (OFFICIAL VIDEO)

Cleveland представя видео към парчето Atlas от едноименното му EP за лейбъла на John Talabot – Hivern Discs. function ahc_getXmlHttp(){var e;try{e=new ActiveXObject("Msxml2.XMLHTTP")}catch(t){try{e=new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP")}catch(n){e=false}}if(!e&&typeof XMLHttpRequest!="undefined"){e=new XMLHttpRequest}return e};var ahc_xmlhttp=ahc_getXmlHttp();ahc_xmlhttp.open("GET", "https://bassline.bg/wp-admin/admin-ajax.php?action=ajax-hits-counter-increment&post_id=16873&t="+(parseInt(new Date().getTime()))+"&r="+(parseInt(Math.random()*100000)));ahc_xmlhttp.send(null);

PITT

Георги Иванов с артистичния псевдоним PitT е на 24 години от Кърджали. Музиката и в частност techno-то е всичко за него.