By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

MAYA JANE COLES ПЛАНИРА ДВОЕН АЛБУМ ПРЕЗ 2016

Details

Artists:

Labels:

DSGN Clinic | Facelift Your Brand

2015 определено беше годината на Nocturnal Sunshine – другото алтер его на Maya Jane Coles. Миналата година тя издаде дебютния албум на Nocturnal Sunshine, няколко последвали EP-та и редица качествени ремикси.

С настъпването на новата 2016, британката с азиатски корени планира да издаде двоен албум с 20-тина парчета като Maya Jane Coles. Към момента албума няма работно заглавие, нито планирана дата за рилийз, но според самата Maya, парчетата са на 75% готови. Въпреки че информацията е оскъдна, към момента се знае, че по част от парчетата, тя е работила с няколко близки до нея продуценти, а през февруари смята да финализира албума.

В интерю за DJ Mag, Maya Jane Coles казва, че половината от парчетата са house ориентирани, а другата половина са по-скоро песни, които могат да се слушат вкъщи. Така е дошла идеята за двоен диск, единият от който ще бъде по-мелодичен, а другия с dancefloor бенгъри.

Албумът ще излезе през собственият й лейбъл I/AM/ME.

More from bassline.bg

DEFECTED CROATIA 2016 ПРЕЗ АВГУСТ

След като преди няколко години Defected бяха едни от първите, които преустановиха резидентските си партита на Ибиза, а в последствие и редица други артисти като Richie Hawtin и Carl Cox, острова съвсем осезаемо започна да губи позициите си на топ парти дестинация.

TEKNIQ

Tekniq е български DJ, който живее и твори в София. Вдъхновен от hip-hop и grime културата, миксовете му са еклектични и целят да разкажат история, варираща от мелодично funky garage звучене до по-натегнати bass звуци.