By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

MATTHIAS TANZMANN С НОВ АЛБУМ ПРЕЗ ОКТОМВРИ

Изминалата 2015 отбеляза 15 годишнината на лейбълът Moon Harbour, собственост на Matthias Tanzmann. Почти през цялата година той и артисти от ростера на лейбъла бяха в центъра на вниманието с редица партита из Европа, юбилейна компилация, празнични подкасти и Essential Mix-а на самият Tanzmann. Тази година нещата се връщат в работен режим, а на хоризонта се задава 2-рият дългосвирещ албум на германеца – Momentum.

Албумът излиза 8 години след дебютното му LP Restless и за разлика от доесгашните му продукции, включващи колаборации с имена като Martin Buttrich, Davide Squillace и Daniel Stefanik, Momentum ще разчита изцяло на собствените възгледи на Tanzmann. Десетте парчета ще бъдат в широката орбита на house жанра. Matthias Tanzmann определя парчетата като “музика, която да слушате вкъщи, музика, която аз обичам да слушам извън клуба. Разбира се ще чуете и парчета, които 100% бих пуснал в някои от сетовете ми.”

Matthias Tanzmann e работил по парчета в последните 5 години. Всички те ще видят бял свят на 9-ти октомври през Moon Harbour Records, разбира се. От плеъра по-горе, можете да чуете и първият трак от албума озаглавен Tamarind.

More from bassline.bg

DANIEL AVERY МИКСИРА НОВИЯ DJ KICKS!

Тази година поредицата DJ Kicks! на лейбъла !К7 Records се радва на няколко доста добри издания с миксове на Dâm-Funk, Jackmaster и жестокият микстейп на Moodyman, който въпреки че излезе в началото на годината продължаваме да скъсваме от слушане и днес.

Dixon пристига за Takeover в Yalta Club

Новият сезон на Takeover стартира с естетския сет на Apollonia. Заедно с първокласната музика на френското трио, организаторите зарадваха феновете и с името на следващия си голям гост, DJ номер едно в света според класацията на Resident Advisor –