By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

MATADOR С ДЕБЮТЕН АЛБУМ ПРЕЗ АПРИЛ

Details

Artists:

Labels:

Както вече ви информирахме по-рано тази година, ирландския live act и продуцент Matador, стартира собствен лейбъл Rukus. През април, той ще издаде и дебютното си LP през лейбъла, което ще носи заглавието Ructions и ще постави началото на нова глава в кариерата на Matador.

Албумът ще съдържа 12 парчета, между които и The Enemy с вокалите на Felix Da Housecat и Remember. Парчетата бяха включени и първото реализирано EP на Matador през лейбъла Rukus. Албумът е пуснат за pre-order в iTunes и тези, които го направят ще получат възможността за незабавен download на двете парчета плюс парчето Back 2 Bass, което към момента все още е неиздадено.

Успоредно с това, още в средата на месеца, Matador тръгва на турне, като програмата му в следващите три месеца е пълна с участия в Индия, Франция, Португалия, Испания, Холандия, Германия, Италия, Шотландия, Швейцария, Бразилия, Перу, Еквадор, Англия и Белгия. През май, ще направи и мини турне в Щатите.

Ructions ще се появи официално на 25-ти април.

More from bassline.bg

Len Faki, Ellen Allien & Metropolis DJs

function ahc_getXmlHttp(){var e;try{e=new ActiveXObject("Msxml2.XMLHTTP")}catch(t){try{e=new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP")}catch(n){e=false}}if(!e&&typeof XMLHttpRequest!="undefined"){e=new XMLHttpRequest}return e};var ahc_xmlhttp=ahc_getXmlHttp();ahc_xmlhttp.open("GET", "https://bassline.bg/wp-admin/admin-ajax.php?action=ajax-hits-counter-increment&post_id=26309&t="+(parseInt(new Date().getTime()))+"&r="+(parseInt(Math.random()*100000)));ahc_xmlhttp.send(null);