By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

MARTO GAVRAILI

Horizon Festival 2016 DJ Mix Contest - Official Entry

Details

Artists:

Харизматичен, амбициозен, талантлив – тези три думи могат да ви подскажат само частица от качествата на пловдивчанина Marto Gavraili. Той е DJ и продуцент, зъботехник, шампион по бойни изкуства и неподправен оптимист. Бъдете готови за изненади, когато го видите зад пулта – има опасност да ви отнесе с шеметен саунд и изтънчен house микс. Marto Gavraili е продуцент и водещ на две самостоятелни радиопредавания – Panic Disco Session (2009) по Vibes Radio и Music in Fusion (2015) по HousePort FM London. Едва 14-годишен, става носител на титлата Най-добър House DJ – 2009 на националния конкурс Vibration, а през 2012 е номиниран за годишните награди DJ Awards в категорията Best New DJ. От 2014 година се отдава и на студийна дейност, в резултат на което, през 2015 на световния пазар се появяват Nitro Beats и Don’t Say за Phraser Records като съвместен проект с Momo Dobrev, а непосредсвено след тях и The Way I Feel, по-късно преиздаден за Ellectrica Recordings. Към момента Marto Gavraili работи върху нови самостоятелни продукции и планира бъдещи музикални колаборации с редица артисти.

За траклиста:
Селекцията ми от музикални продукции на вече участвали в събитието артисти се основава на идеята за масивно tech-house звучене, характерно за пиковите часове на фестивалните нощи, когато публиката разкрива инстинската магия на танците. От иновативните рилийзи на лондончаните Max Chapman & Kieran Andrews се спрях на Request Line – трак, който може да запали усмивките още с първите си музикални щрихи; идеален за отпускане на съзнанието и нажежаване на движенията в разгара на една вълшебна нощ. Второто ми предложeние носи заглавието I Bought It All, създадено от полските продуценти Catz’N Dogz, което съчетава хармоничното tech-house звучене с изчистен ритъм и перкусионни елементи, потопени във вокални изгреви за разчупване на атмосферата. В края на сета ще чуете и бомбастичния саунд на парчето Cowboy, продуцирано от британеца Route 94, което не подминава ценителите на качествена музика без да им донесе усещане за динамичност и нестихващ груув. Музиката разказва – чуйте мислите й!

Facebook / Mixcloud

More from bassline.bg

AEREA NEGROT – DJ SET AT IPSE BERLIN 26.03.2016

Едночасов запис от сета на Aerea Negrot в клуб IPSE Berlin от 26-ти март. Събитието бележи 10-годишнината на RTS.FM. function ahc_getXmlHttp(){var e;try{e=new ActiveXObject("Msxml2.XMLHTTP")}catch(t){try{e=new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP")}catch(n){e=false}}if(!e&&typeof XMLHttpRequest!="undefined"){e=new XMLHttpRequest}return e};var ahc_xmlhttp=ahc_getXmlHttp();ahc_xmlhttp.open("GET", "https://bassline.bg/wp-admin/admin-ajax.php?action=ajax-hits-counter-increment&post_id=18588&t="+(parseInt(new Date().getTime()))+"&r="+(parseInt(Math.random()*100000)));ahc_xmlhttp.send(null);

PAN-POT – HYTE ALL NIGHT LONG AT AMNESIA IBIZA

Почти 7 часов запис на сета на Pan-Pot от Hyte в Amnesia Ibiza. Партито се състоя на 3-ти август. function ahc_getXmlHttp(){var e;try{e=new ActiveXObject("Msxml2.XMLHTTP")}catch(t){try{e=new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP")}catch(n){e=false}}if(!e&&typeof XMLHttpRequest!="undefined"){e=new XMLHttpRequest}return e};var ahc_xmlhttp=ahc_getXmlHttp();ahc_xmlhttp.open("GET", "https://bassline.bg/wp-admin/admin-ajax.php?action=ajax-hits-counter-increment&post_id=19744&t="+(parseInt(new Date().getTime()))+"&r="+(parseInt(Math.random()*100000)));ahc_xmlhttp.send(null);

&ME – SHADOWS (SAVED RECORDS)

Shadows на &ME излезе на 1-ви април от Saved Records. 12-минутното парче включва вокалите на Dwayzo Lawrence, който изпя лириките и в After Dark преди време.