By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

Martin Buttrich ще издаде колаборативен албум

Details

Artists:

Labels:

DSGN Clinic | Facelift Your Brand

Martin Buttrich разкри подробности около естественото продължение на колаборативните му EP-та през последните две години, а именно цял албум, който ще види бял свят през лейбъла му Rhythm Assault. Заглавието съвсем естествено е Collaborator, а първата част ще се появи в края на март.

Германецът е известен освен със собствената си продукция, и с редица съвместни продукции с имена като Loco Dice, с който основават Desolat и Timo Maas. През 2015 пък издаде парчето Synchronicity с Mathew Jonson през Rhythm Assault, поставяйки началото на колаборативния проект, който две години по-късно ще можем да чуем.

Именно през това време Buttrich работи още веднъж с Loco Dice и Timo Maas, както и с Guti, DJ Tennis и Ramon Tapia, а парчетата им влизат във финалния траклист за Collaborator Vol. 1, заедно с неиздавани до сега общи парчета с Tiga, The Martinez Brothers, Luciano и Kelli Ali, Audiofly, Konrad Black, Davide Squillace и Matthias Tanzmann.

12-те парчета ще излязат дигитално на 31-ви март, а в момента се обмисля идеята за издаването им и на винил.

More from bassline.bg

AUDION С НОВ АЛБУМ ЗА !K7 RECORDS

Alpha е заглавието на предстоящият нов албум на Audion, другото алтер его на Matthew Dear. Това е и първият албум на Audion от десет години насам, ако не броим сборната компилация Audion X, която излезе през 2013 от Spectral Sound.

DRUMCODE ПРАЗНУВА 20 ГОДИНИ С A-SIDES 5

5-тата част на A-Sides компилацията на Drumcode ще отбележи 20 годишният юбилей на лейбъла. Изданието ще се появи през август. Компилацията излиза ежегодно от 2012 насам и включва нови парчета на артисти от лейбъла или млади и прохождащи продуценти.

METODI HRISTOV – THAT’S NORMAL EP (NMW087)

След успеха на ремикса му върху парчето The Essence Of House на Josh Butler издание на Noir Music, Metodi Hristov се завръща в лейбъла на Noir с три нови парчета събрани в самостоятелното му EP That’s Normal.