By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

MARIO B2B NIKOLAY

Horizon Festival 2016 DJ Mix Contest - Official Entry

Details

Artists:
,

Без никакъв disrespect, Mario Milev и Nikolay Dimitrov решиха да ни спестят дългите и увлекателни истории за това от колко години слушат музика, кога е започнало всичко и т.н., защото честно казано според тях това някой рядко го интересува и е по-добре музиката сама да отговори на всяка една въпросителна. Пускат заедно заради правилния feeling, който двамата се надяват да усетим всички ние в следващите 60 минути.

За траклиста:
В сета ни попадат ремикса върху Eyes Wide Open на Alex Arnout & Enzo Siragusa, Moodyman & Charlotte OC с Hangover, както и един оригинал на Alex Arnout – Do You Love Me. Нямаше как да пропуснем и любимците ни Zendid и iO (Mulen), а също така и Crocodile Soup, Diego Krause и Bronxy.

More from bassline.bg

TOM PIT

Ивайло Панайотов e на 22 години от Димитровград. В момента е студент в Софийски университет със специалност Скандинавистика. С електронна музика се занимава от 2013, когато решава да трансформира страстта си към ъндърграунд музиката в креативно и изключително вълнуващо занимание.

SIMOON

Simoon е в музикалния бизнес от 15-годишна възраст, когато за пръв път осъзнава, че музиката е неговата страст. Той започва да миксира вкъщи и се развива в различни направления на електронната музика.