By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

MARIO B2B NIKOLAY

Horizon Festival 2016 DJ Mix Contest - Official Entry

Details

Artists:
,

DSGN Clinic | Facelift Your Brand

Без никакъв disrespect, Mario Milev и Nikolay Dimitrov решиха да ни спестят дългите и увлекателни истории за това от колко години слушат музика, кога е започнало всичко и т.н., защото честно казано според тях това някой рядко го интересува и е по-добре музиката сама да отговори на всяка една въпросителна. Пускат заедно заради правилния feeling, който двамата се надяват да усетим всички ние в следващите 60 минути.

За траклиста:
В сета ни попадат ремикса върху Eyes Wide Open на Alex Arnout & Enzo Siragusa, Moodyman & Charlotte OC с Hangover, както и един оригинал на Alex Arnout – Do You Love Me. Нямаше как да пропуснем и любимците ни Zendid и iO (Mulen), а също така и Crocodile Soup, Diego Krause и Bronxy.

More from bassline.bg

MARTO GAVRAILI

Харизматичен, амбициозен, талантлив – тези три думи могат да ви подскажат само частица от качествата на пловдивчанина Marto Gavraili. Той е DJ и продуцент, зъботехник, шампион по бойни изкуства и неподправен оптимист.

MONIKA KRUSE – 18 HRS PODCAST 211 BY DHA

Чисто нов подкаст от Monika Kruse за Deep House Amsterdam, a на нас все повече започва да ни мирише на лято в очакване на Insomnia 2016, на което Monika Kruse е един хедлайнерите.