MARCEL DETTMANN И RADIO SLAVE РЕМИКСИРАТ CASSY

Details

Artists:
, ,

Labels:

5 парчета от дебютният албум на Cassy – Donna, който излезе в края на юни ще бъдат ремиксирани и събрани в EP, което ще се появи през август.

Ремиксите отново ще бъдат издание на лейбъла на Will Saul – AUS Music, който освен всичко тази година празнува своя 10 годишен юбилей и 100-тен рилийз. В списъка с ремиксаторите влизат Radio Slave с 2 ремикса върху Keep Trying и Marcel Dettmann със своя версия на парчето Move.

Ben Sims се включва с ремикс на All I Do под псевдонима Ron Bacardi, под който издава house и disco парчета, както и ремикс върху Feel от проекта на Osunlade – Yoruba Soul. Другите ремиксатори са D’Julz и King Britt, чийто ремикси ще бъдат издадени само в дигиталната версия на EP-то.

Donna (Remixes) на Cassy ще излезе на 5-ти август.

More from bassline.bg

ДЕКЕМВРИЙСКИ UPDATE С BILL PATRICK

Няколко дни след очаквано бруталния рейв със Sven Vath, Slam и Maurizio Schmitz и няколко дни преди да посрещнем новата 2017 с Richie Hawtin, Tale of Us и The Martinez Brothers, почитателите на електронната музика ще имат честта и удоволствието да се срещнат с още едно от големите имена на световната dance сцена –

RAY OKPARA – TIME EP (MOBILEE163)

Time EP на Ray Okpara илзезе на 1-ви април от Mobilee Records. EP-то включва три нови парчета на германца, плюс ремикс от Dance Spirit върху Green Hunt.