By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

MARCEL DETTMANN И RADIO SLAVE РЕМИКСИРАТ CASSY

Details

Artists:
, ,

Labels:

DSGN Clinic | Facelift Your Brand

5 парчета от дебютният албум на Cassy – Donna, който излезе в края на юни ще бъдат ремиксирани и събрани в EP, което ще се появи през август.

Ремиксите отново ще бъдат издание на лейбъла на Will Saul – AUS Music, който освен всичко тази година празнува своя 10 годишен юбилей и 100-тен рилийз. В списъка с ремиксаторите влизат Radio Slave с 2 ремикса върху Keep Trying и Marcel Dettmann със своя версия на парчето Move.

Ben Sims се включва с ремикс на All I Do под псевдонима Ron Bacardi, под който издава house и disco парчета, както и ремикс върху Feel от проекта на Osunlade – Yoruba Soul. Другите ремиксатори са D’Julz и King Britt, чийто ремикси ще бъдат издадени само в дигиталната версия на EP-то.

Donna (Remixes) на Cassy ще излезе на 5-ти август.

More from bassline.bg

БЕЗСЪНИЦИ В ПРИМОРСКО С METROPOLIS

24-часовия underground gathering на Metropolis – Insomnia се задава през август на Perla Beach в Приморско. Това ще е и третото събитие от поредицата Metropolis 20, под чийто знак най-големият techno промоутър у нас празнува 20 годишнината си през 2016.

VARIOUS ARTISTS – REALM OF CONSCIOUSNESS (AL001)

https://soundcloud.com/afterlife-157960187/sets/al001-va-realm-of Пилотната сборна компилация на новият лейбъл на Tale Of Us – Afterlife. Monoloc, Tale of Us, Recondite, Woo York, Locked Groove, Mind Against и други се включват с нови парчета.