By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

LUCIANO FT. JAW – 7DIRECTION(S) EP (CADENZA105)

Details

Artists:
,

Labels:

DSGN Clinic | Facelift Your Brand

Декември 2015 бе месецът, в който излезе 7Direction(s) от колаборацията между Luciano и JAW за Cadenza. EP-то идва с 2 ремикса от Dennis Ferrer и Matthew Herbert.

More from bassline.bg

RICARDO VILLALOBOS – AT TIME WARP USA

Запис на близо 3-часовият сет на Ricardo Villalobos от Time Warp USA на 20-ти ноември 2015. function ahc_getXmlHttp(){var e;try{e=new ActiveXObject("Msxml2.XMLHTTP")}catch(t){try{e=new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP")}catch(n){e=false}}if(!e&&typeof XMLHttpRequest!="undefined"){e=new XMLHttpRequest}return e};var ahc_xmlhttp=ahc_getXmlHttp();ahc_xmlhttp.open("GET", "https://bassline.bg/wp-admin/admin-ajax.php?action=ajax-hits-counter-increment&post_id=16836&t="+(parseInt(new Date().getTime()))+"&r="+(parseInt(Math.random()*100000)));ahc_xmlhttp.send(null);

ОТ ХОЛАНДИЯ С ЛЮБОВ…

Някъде между интезнивната си изпитна сесия и наситената си декемврийска парти програма, Живко Тодоров разказва как се е променила сцената в Холандия за последните 30 години и защо комерсиализацията на електронната музика далеч не се изчерпва с поредното гостуване на Mark Knight у нас.