By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

ЧУЙТЕ НАЙ-ДЪЛГИЯТ TECHNO ТРАК В СВЕТА

Details

Artists:

Преди известно време, едно пародийно видео осмиващо безкрайните набирания и брейкдауни на EDM-а, взриви интернет и социалните мрежи. Въпросът, който всички си задаваха тогава бе When will the bass drop?

Германският acid DJ Andreas Gehm ни поставя в аналогична ситуация задавайки си същият въпрос в продължение на цели 3 часа. Парчето му BREAK!, освен че е в състояние да ви подлуди, вероятно може да се бори за два световни рекорда – най-дългият techno трак в света и парчето с най-дълъг брейкдаун. Ако имате време и нерви, то можете да чуете парчето от плеъра по-долу и да разебрете дали въобще баса ще drop-не!

Като говорим за рекорди, през 2012 Terry Thaemlitz издаде албума Soulnessless на SD карта с продължителност 30 часа, книжка със стотици страници бележки към музиката и видеозаписи. Soulnessless е отнел цяла една работна седмица на колегите от Resident Advisor да го ревюират. Повече можете да разберете тук.

More from bassline.bg

JUNIOR BOYS – OVER IT (OFFICIAL VIDEO)

Over It e пилотния сингъл от новия албум на electropop дуото Junior Boys – Big Black Coat. Албумът излиза 5 години след последният им албум и е издание на лейбъла City Slang.

ALBUM REVIEW: DUSKY – OUTER

Електронната сцена в UK винаги е била изключително жива и динамична. Много стилове идват от UK, a някои, макар да имат своя принос и пик в историята на dance музиката (dubstep, drum’n’bass), така и не успяват да надскочат етикeтa Made in UK.