By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

ЧУЙТЕ НАЙ-ДЪЛГИЯТ TECHNO ТРАК В СВЕТА

Details

Artists:

DSGN Clinic | Facelift Your Brand

Преди известно време, едно пародийно видео осмиващо безкрайните набирания и брейкдауни на EDM-а, взриви интернет и социалните мрежи. Въпросът, който всички си задаваха тогава бе When will the bass drop?

Германският acid DJ Andreas Gehm ни поставя в аналогична ситуация задавайки си същият въпрос в продължение на цели 3 часа. Парчето му BREAK!, освен че е в състояние да ви подлуди, вероятно може да се бори за два световни рекорда – най-дългият techno трак в света и парчето с най-дълъг брейкдаун. Ако имате време и нерви, то можете да чуете парчето от плеъра по-долу и да разебрете дали въобще баса ще drop-не!

Като говорим за рекорди, през 2012 Terry Thaemlitz издаде албума Soulnessless на SD карта с продължителност 30 часа, книжка със стотици страници бележки към музиката и видеозаписи. Soulnessless е отнел цяла една работна седмица на колегите от Resident Advisor да го ревюират. Повече можете да разберете тук.

More from bassline.bg

Joe Goddard – Home

Поредното клипирано парче от предстоящият дебютен соло албум на Joe Goddard – Electric Lines, който се очаква да се появи на 21-ви април през Domino Recordings.

FACTUAW

Момчил Шишков e от Пловдив, на 20 години. Диджейството му е осъзната страст от малък, а на 15 години прави и първото си участие.