By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

LEHAR – DIYNAMIC FESTIVAL PODCAST

Details

Artists:

Labels:

Promoters:

Поредният Diynamic Festival Podcast е миксиран от Lehar. Миксът е записан по време на наскоро приключилото издание на фестивала в Амстердам.

More from bassline.bg

my-new-leng
My Nu Leng – Essential Mix 11.02.2017

My Nu Leng – Essential Mix 11.02.2017

Дебютният Essential Mix на британското дуо My Nu Leng излъчен на 11-ти февруари в ефира на BBC Radio 1. function ahc_getXmlHttp(){var e;try{e=new ActiveXObject("Msxml2.XMLHTTP")}catch(t){try{e=new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP")}catch(n){e=false}}if(!e&&typeof XMLHttpRequest!="undefined"){e=new XMLHttpRequest}return e};var ahc_xmlhttp=ahc_getXmlHttp();ahc_xmlhttp.open("GET", "https://bassline.bg/wp-admin/admin-ajax.php?action=ajax-hits-counter-increment&post_id=21787&t="+(parseInt(new Date().getTime()))+"&r="+(parseInt(Math.random()*100000)));ahc_xmlhttp.send(null);

MATTHIAS TANZMANN С НОВ АЛБУМ ПРЕЗ ОКТОМВРИ

Изминалата 2015 отбеляза 15 годишнината на лейбълът Moon Harbour, собственост на Matthias Tanzmann. Почти през цялата година той и артисти от ростера на лейбъла бяха в центъра на вниманието с редица партита из Европа, юбилейна компилация, празнични подкасти и Essential Mix-а на самият Tanzmann.