By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

KINK С ДЕБЮТНО EP ЗА CLONE ROYAL OAK

Details

Artists:
,

Labels:

Valentine’s Groove и Strings са заглавията на двете нови парчета на KiNK, които холандския лейбъл Clone Royal Oak ще издаде в края на юни. Това ще бъде и дебюта на Страхил Велчев в каталога на лейбъла. Това е и първият самостоятелен рилийз на KiNK за 2016, който следва изданията му Fantasia, Cloud Generator и Atlas / Vodolaz Versions от 2015.

Preview на второто парче на KiNK – Strings, можете да чуете тук.

Заедно с Valentine’s Groove EP на KiNK, на 27-ми юни ще се появи и Side Street EP на Fell’s Point отново през Clone Royal Oak. От лейбъла разкриват само, че Fell’s Point е страничен проект на един от най-талантливите продуценти в Ротердам, a двете парчета в EP-то са дълбоко свързани с ранната 90-тарска garage култура на Ню Йорк.

More from bassline.bg

FLOORPLAN – MUSIC / TELL YOU NO LIE EP

2 нови трака от Floorplan. До скоро това беше другият псевдоним на Robert Hood. От началото на 2016 обаче, Floorplan е дуо, в което участие взимат Robert Hood и дъщеря му Lyric.

ОТ ХОЛАНДИЯ С ЛЮБОВ…

Някъде между интезнивната си изпитна сесия и наситената си декемврийска парти програма, Живко Тодоров разказва как се е променила сцената в Холандия за последните 30 години и защо комерсиализацията на електронната музика далеч не се изчерпва с поредното гостуване на Mark Knight у нас.