By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

KINK С ДЕБЮТНО EP ЗА CLONE ROYAL OAK

Details

Artists:
,

Labels:

Valentine’s Groove и Strings са заглавията на двете нови парчета на KiNK, които холандския лейбъл Clone Royal Oak ще издаде в края на юни. Това ще бъде и дебюта на Страхил Велчев в каталога на лейбъла. Това е и първият самостоятелен рилийз на KiNK за 2016, който следва изданията му Fantasia, Cloud Generator и Atlas / Vodolaz Versions от 2015.

Preview на второто парче на KiNK – Strings, можете да чуете тук.

Заедно с Valentine’s Groove EP на KiNK, на 27-ми юни ще се появи и Side Street EP на Fell’s Point отново през Clone Royal Oak. От лейбъла разкриват само, че Fell’s Point е страничен проект на един от най-талантливите продуценти в Ротердам, a двете парчета в EP-то са дълбоко свързани с ранната 90-тарска garage култура на Ню Йорк.

More from bassline.bg

HRISTO DIMITROV

Христо Димитров миксира от 10 години насам, но електронна музика слуша откакто се помни. За всичкото това време успява да изгради собствен стил, с който се характеризира и отличава.

GEORGE EVE

Георги Иванов a.k.a. George Eve e от София и открива страстта си към електронната музика още през 1997 година. Няколко години по-късно се озовава в легендарния клуб Indigo, а страстта му се превръща в мания.