By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

KINK И KOLSCH РЕМИКСИРАТ SVEN VATH

Details

Artists:
, ,

Labels:

Две от безспорните класики на Sven Väth – Accident In Paradise и Robot, ще получат нов живот през април, благодарение на ремикси от KiNK и Kölsch.

KiNK ремиксира парчето на Sven Väth от 1992 Accident In Paradise, а Kölsch – Robot, което е част от албума The Harlequin, The Robot And The Ballet-Dancer от 1994. И двете парчета са издание на лейбъла Eye Q Records, който Sven Väth основава заедно с Matthias Hoffmann и Heinz Roth. За времето си парчетата са неразделна част от сетовете на Sven в клутовия клуб Omen във Франкфурт, който той държи до затварянето му през 1998.

EP-то се очаква на 15-ти април през Cocoon, а дотогава можете да чуете preview на парчетата тук.

More from bassline.bg

PAN-POT – SONAR BY DAY PROMO MIX 2016

Традиционната подкаст поредица на Pon-Pot посветена на Sonar седмицата в Барселона е тук с първата част озаглавена Sonar By Day. function ahc_getXmlHttp(){var e;try{e=new ActiveXObject("Msxml2.XMLHTTP")}catch(t){try{e=new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP")}catch(n){e=false}}if(!e&&typeof XMLHttpRequest!="undefined"){e=new XMLHttpRequest}return e};var ahc_xmlhttp=ahc_getXmlHttp();ahc_xmlhttp.open("GET", "https://bassline.bg/wp-admin/admin-ajax.php?action=ajax-hits-counter-increment&post_id=19181&t="+(parseInt(new Date().getTime()))+"&r="+(parseInt(Math.random()*100000)));ahc_xmlhttp.send(null);