By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

KASPER BJORKE С МИНИ АЛБУМ ПРЕЗ ЮНИ

Details

Artists:

Labels:

DSGN Clinic | Facelift Your Brand

Kasper Bjorke и издателите му от hfn music обявиха подробности около предстоящото мини LP на датчанина. Албумът ще се казва Fountain of Youth и ще съдържа 7 парчета. Пилотното парче е инструменталната версия на Cloud 9.

Преди официалната поява на албума, на 20-ти май, от лейбъла ще пуснат Cloud 9 EP, което освен инструменталната версия, ще съдържа и original vocal mix с вокалите на Urdur от исландците от GusGus, плюс ремикси от Weval и Marvin & Guy.

Fountain of Youth има за цел да обрисува 15 годишната кариера на Kasper Bjorke по клубовете и вдъхновнията му от house, classic electro, post disco и techno, които обича да представя в сетовете си. В албума място намира и една колаборация с Null & Void.

В стила на предните си албуми, артуърка за Fountain of Youth е дело на младия художник Lotte Rose Kjaer Skau, който е представен от IMT Gallery в Лондон. Албумът може да бъде преорднат от Bandcamp профила на Kasper Bjorke.

More from bassline.bg

ALEX NIGGEMANN С МИКС ЗА BALANCE PRESENTS

Alex Niggemann е поредното име, което ще направи своя принос за компилацията на австралийския лейбъл Balance Music – Balance Presents. Това ще бъде и третото издание на поредицата за тази година, след впечатляващите миксове на Patrice Bäumel и Darius Syrossian.