By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

!K7 стартират нов дъщерен лейбъл Zehnin

Details

Artists:
,

Labels:
,

!K7 Records ще стартират нов дъщерен лейбъл Zehnin. Музиката, която лейбълът ще издава ще варира от придобилите напоследък популярност по-експериментални стилове и ambient до techno, като идеята е да извадят артистите от комфортната им зона.

Първият рилийз на Zehnin ще се появи на 24-ти март и е от италианеца Lucy, който следва подобно звучене в собствения му лейбъл Stroboscopic Artefacts. EP-то на Lucy ще се казва The Hermit / The High Priestess и съответно ще включва тези 2 парчета. Preview-та, може да чуете тук. Веднага след него предстои ремикс EP от Blawan, а по-късно и концептуален албум от утвърден артист, но под друг псевдоним.

Zehnin е поредното разширение на !K7 Records, които от няколко години насам приобщават вече утвърдени лейбъли като AUS Music на Will Saul, BBE, Sonar Kollektiv, Luaka Bop и Crosstown Rebels, обединявайки ростерите си и лицензирайки каталозите им. В началото на 2017 пък стартираха и неокласически съб-лейбъл 7К!

More from bassline.bg

RODHAD – THE ESSENTIAL MIX 27.02.2016

Дебютният Essential Mix на Rødhåd излъчен в ефира на BBC Radio 1 на 27-ми февруари, включва парчета на Monoloc, Kobosil, Daniel Avery, Markus Suckut, Plastikman, Cobblestone Jazz, Ben Klock, Steve Bug и други.