By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

!K7 стартират нов дъщерен лейбъл Zehnin

Details

Artists:
,

Labels:
,

DSGN Clinic | Facelift Your Brand

!K7 Records ще стартират нов дъщерен лейбъл Zehnin. Музиката, която лейбълът ще издава ще варира от придобилите напоследък популярност по-експериментални стилове и ambient до techno, като идеята е да извадят артистите от комфортната им зона.

Първият рилийз на Zehnin ще се появи на 24-ти март и е от италианеца Lucy, който следва подобно звучене в собствения му лейбъл Stroboscopic Artefacts. EP-то на Lucy ще се казва The Hermit / The High Priestess и съответно ще включва тези 2 парчета. Preview-та, може да чуете тук. Веднага след него предстои ремикс EP от Blawan, а по-късно и концептуален албум от утвърден артист, но под друг псевдоним.

Zehnin е поредното разширение на !K7 Records, които от няколко години насам приобщават вече утвърдени лейбъли като AUS Music на Will Saul, BBE, Sonar Kollektiv, Luaka Bop и Crosstown Rebels, обединявайки ростерите си и лицензирайки каталозите им. В началото на 2017 пък стартираха и неокласически съб-лейбъл 7К!

More from bassline.bg

Claude Vonstroke – Who’s Afraid of Detroit?

През изминалата 2016, класиката на Claude Vonstroke – Who’s Afraid of Detroit? отпразнува своята 10 годишнина с няколко ремикса. През 2017, специалния 10 Years Annyversary Remix пък се сдоби и с официално ново видео.

EGBERT LIVE – AT CLUB4 BARCELONA

Запис от гостуването на Egbert Live на 3-ти декември миналата година в Club4 Барселона. function ahc_getXmlHttp(){var e;try{e=new ActiveXObject("Msxml2.XMLHTTP")}catch(t){try{e=new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP")}catch(n){e=false}}if(!e&&typeof XMLHttpRequest!="undefined"){e=new XMLHttpRequest}return e};var ahc_xmlhttp=ahc_getXmlHttp();ahc_xmlhttp.open("GET", "https://bassline.bg/wp-admin/admin-ajax.php?action=ajax-hits-counter-increment&post_id=17226&t="+(parseInt(new Date().getTime()))+"&r="+(parseInt(Math.random()*100000)));ahc_xmlhttp.send(null);