By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

JUNKFOOL

Horizon Festival 2016 DJ Mix Contest - Official Entry

Details

Artists:

DSGN Clinic | Facelift Your Brand

Ивайло Минчев, познат още като Junkfool или Funktool е страстен любител на грамофонните плочи, започва да пуска музика преди 7 години, бил е на сцена с Mo’Horizons, DJ Vadim, Yarah Bravo, Borka, както и част от събитието за концерта на KRS One. Освен на родна земя е имал участия в Гърция, Холандия и Белгия. Музикалната му селекция е винаги еклектична – като Funktool ще чуете много funk, disco, breaks, rap, afro & latin, като Junkfool той залага на bass, garage, broken beat, grime и trap и всичките им производни.

За траклиста:
В микса от миналогодишните артисти съм включил два любими трака на El-b – Among the Stars и Cruiser, трак на тазгодшния Swindle и класиката Latin Skin от Goldie и Natalie Williams. Идеята на микса е да бъде еклектичен и да носи UK усещане и заряд. Микса е записан с 2 грамофона, миксер и Serato SL1.

More from bassline.bg

TEKNIQ

Tekniq е български DJ, който живее и твори в София. Вдъхновен от hip-hop и grime културата, миксовете му са еклектични и целят да разкажат история, варираща от мелодично funky garage звучене до по-натегнати bass звуци.