By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

JOSEPH CAPRIATI СТАРТИРА НОВ ЛЕЙБЪЛ

Details

Artists:
,

Labels:

Joseph Capriati стартира нов лейбъл, който ще се казва Redimension. Лейбълът ще издава предимно парчета на негови близки приятели, както и такива на нови и талантливи продуценти.

Първият рилийз на лейбъла ще бъде колаборативно EP между Capriati и Adam Beyer. Redimension001 EP ще се появи на 20-ти юни с две парчета, които са продуцирани в студиото на Beyer в Стокхолм. Изданието ще бъде digital и на винил.

Отношенията на Capriati и основателя на Drumcode датират отпреди няколко години. През 2009, Drumcode издаде EP на италианеца, а 4 години по-късно и албумът му Self Portrait. Двамата са правили няколко ексклузивни b2b сета на места като Berghain и Monegros Festival.

More from bassline.bg

STEFANOIZ

Stefanoiz (Стефан Петков) живее и твори електронна музика в Амстердам. В последно време пряко музикално влияние оказват лейбъли като Innervisions, Running Back, Rush Hour, Hivern Discs.

SIERRA SAM – PIANO / RESIDUE EP (PETS067)

2 нови трака от Siera Sam за Pets Recordings. Piano / Residue EP излезе на първи юли. function ahc_getXmlHttp(){var e;try{e=new ActiveXObject("Msxml2.XMLHTTP")}catch(t){try{e=new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP")}catch(n){e=false}}if(!e&&typeof XMLHttpRequest!="undefined"){e=new XMLHttpRequest}return e};var ahc_xmlhttp=ahc_getXmlHttp();ahc_xmlhttp.open("GET", "https://bassline.bg/wp-admin/admin-ajax.php?action=ajax-hits-counter-increment&post_id=19589&t="+(parseInt(new Date().getTime()))+"&r="+(parseInt(Math.random()*100000)));ahc_xmlhttp.send(null);